6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Cursă pe canapele, la Lisabona

Pentru a câştiga un bilet la Festivalul Rock in Rio, de la Lisabona, aproximativ 80 de concurenţi s-au întrecut într-o cursă pe canapele. După cum informează site-ul Yahoo!News, participanţii, împărţiţi în mai multe echipe, s-au folosit de 35 de canapele pe care le-au împins pe un traseu cu obstacole pentru a câştiga bilete la festivalul care va avea loc la sfârşitul primăverii. Chiar dacă aparent a fost uşor, împinsul canapelelor s-a dovedit o treabă nu tocmai simplă şi nici lipsită de pericole. Deşi au purtat cotiere, genunchiere şi căşti de protecţie, nu toţi concurenţii au trecut nevătămaţi linia de sosire. Nici unul dintre participanţi nu a rămas nerăsplătit. Echipele care s-au clasat pe primele două locuri au primit bilete la cele mai bune concerte, în timp ce restul au primit invitaţii pentru un singur spectacol. La Festivalul Rock in Rio de la Lisabona sunt aşteptaţi să participe artişti de renume din lumea muzicii, printre care Amy Winehouse şi Lenny Kravitz.

 

Soţie de vânzare pe eBay

Pe site-ul de licitaţii on line eBay se poate găsi orice, chiar şi soţii, scoase la vânzare de partenerii de viaţă, care vor să scape de cele care nu cu mult timp în urmă erau jumătatea mult iubită. După cum informează site-ul haisentito.it, în Marea Britanie, spre exemplu, un bărbat şi-a scos la vânzare soţia pe eBay nu pentru că nu ştia să gătească sau pentru că era cicălitoare, ci pentru faptul că el însuşi era prea gelos. Englezul, de 44 de ani, se temea că partenera de viaţă l-a trădat. De frica unei posibile relaţii extraconjugale a femeii, englezul, după ce mai întâi a dat-o afară din casă pe mama celor doi copii ai săi, i-a postat fotografia pe eBay şi a inserat următorul anunţ: „Ofer un gunoi de soţie trădătoare, adulteră“. Din câte se pare, cererile nu au întârziat să apară, englezul primind o ofertă de 500.100 de lire sterline (630.000 de euro) pentru soţia sa, care neagă că ar fi fost implicată în vreo relaţie extraconjugală.

 

Fumatul şi sărutul nu fac casă bună

Se pare că tinerii italieni au idei foarte clare: nu suportă să sărute un partener care este fumător înrăit. După cum informează site-ul haisentito.it, acesta este rezultatul unui studiu efectuat de Liga Italiană pentru Lupta împotriva Tumorilor, ai cărei reprezentanţi au efectuat un sondaj în rândul tinerilor din regiunea Reggio Emilia. Rezultatele obţinute au demonstrat faptul că adolescenţii nu sunt deloc încântaţi de ideea de a săruta un fumător. Atât băieţii, cât şi fetele şi-au exprimat dorinţa de a avea un partener nefumător. Sărutul şi tutunul se pare că nu sunt compatibile în cazul tinerilor italieni, însă, potrivit autorilor studiului, tendinţa pare să fie aceeaşi la nivel mondial în cazul noii generaţii, pentru care un fumător reprezintă o persoană puţin atrăgătoare. Inedit în cazul studiului italian este faptul că repulsia de a săruta un fumător se înregistrează şi în cazul celor care au ei însişi viciul fumatului.

 

Eva Longoria, disperată să devină mamă

Actriţa Eva Longoria vrea cu disperare un copil. După cum informează site-ul pipole.net, Eva îşi doreşte atât de mult să devină mamă, încât l-a ameninţat pe soţul său, Tony Parker, că îl va părăsi dacă nu îi satisface această dorinţă. Potrivit unei surse apropiate cuplului, chiar dacă actriţa îşi doreşte cu înfocare un copil, partenerul de viaţă al acesteia, Tony, nu este pregătit pentru a-şi asuma această responsabilitate, mai ales că este mult mai tânăr decât frumoasa sa soţie şi foarte concentrat pe carieră. „Eva este persoana dominantă în cuplu şi, dacă ea îşi doreşte un copil, Tony nu va avea prea multe de spus, chiar dacă nu este de acord. El are o carieră înainte şi, pe de altă parte, consideră că este mult prea tânăr pentru a deveni tată“, a declarat o prietenă a vedetei din serialul „Neveste Disperate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS