11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Primiţi un verdict oficial, care pune punct unei etape din activitatea dumneavoastră. La prima vedere pare a fi un eşec, deoarece închide, fără drept de apel, drumul pe care mergeaţi. O cerere poate fi refuzată, un examen poate fi ratat, o lucrare la şcoală poate primi notă proastă, deci este o zi dificilă, mai ales în plan profesional. Aveţi ceva de învăţat din toate.

Taur

Dialogul deschis, ca de la egal la egal, pe care-l aveţi la serviciu, generează idei inspirate şi soluţii practice la proiectele pe care le clădiţi alături de ceilalţi. Nimeni nu îşi impune părerea ca literă de lege, ci propune public ce i se pare potrivit, aşteptând reacţiile celorlalţi. Dacă vă argumentaţi bine ideea, veţi primi din partea tuturor aprobarea mult dorită.

Gemeni

Când priviţi în perspectivă activitatea la care contribuiţi, deveniţi foarte rigid şi critic, găsind numai defecte. Nimic nu vă inspiră încredere, atât pentru că sunteţi foarte cârcotaş, cât şi pentru că vă pun beţe în roate ceilalţi. Dacă atâţia oameni vă atrag atenţia că nu e bine ceea ce faceţi, începeţi să credeţi şi dumneavoastră asta. Analizaţi obiectiv.

Rac

Vă plăce să vă refugiaţi în amintiri frumoase din vremea în care vă simţeaţi ocrotit şi iubit, indiferent de acţiunile dumneavoastră. Vă simţiţi liber să faceţi ce vreţi şi, chiar dacă mai comiteţi şi vreo boacănă, umorul şi naivitatea vă scot din încurcătură. Copilul din dumneavoastră cere atenţie şi redescoperiţi prin ochii lui bucuria jocului şi frumuseţea vieţii. Distraţi-vă cât puteţi.

Leu

Toată ziua oscilaţi de la plus la minus, fără să vă puteţi opri la o stare anume. Acum râdeţi şi vă simţiţi bine, acum deveniţi apatic şi supărăcios, lăsând o impresie nu tocmai bună. Unii vor spune că sunteţi excesiv de capricios şi că vă schimbaţi dispoziţia de la o clipă la altă, dar asta e firea dumneavoastră de acum.

Fecioară

Începeţi săptămâna deja obosit şi, pe lângă starea psihică şi fizică proaste, vă mai treziţi şi cu alte motive de enervare. De fapt, chiar extenuarea este vinovată de problemele zilei, făcându-vă să greşiţi, să vă pierdeţi cumpătul şi să vă certaţi cu toată lumea. Nu ştiţi să vă argumentaţi poziţia calm şi raţional şi aveţi impresia că numai cu ton ridicat puteţi învinge.

Balanţă

Azi e ziua dumneavoastră de glorie, când puteţi atrage atenţia asupra dumneavoastră sau vă atingeţi ţelurile pe care le aveţi. Toate merg ca la carte, dar reuşita depinde numai de autoritatea, prestanţa şi personalitatea strălucitoare pe care le arătaţi cu emfază. Dacă dumneavoastră nu vă placeţi aşa cum sunteţi şi nu vă lăudaţi cu reuşitele, nu vor remarca nici ceilalţi ce om valoros sunteţi.

Scorpion

Aveţi probleme legate de relaţia cu oamenii care reprezintă autoritatea în viaţa dumneavoastră. Un părinte vă ceartă, un profesor vă dă o notă mică sau un şef vă ţine o predică, probabil meritată. Sunteţi supărat pentru ce vi se spune, chiar dacă nu vă simţiţi vinovat de acuzele ce vi se aduc. Nu strică să ascultaţi părerea lor despre dumneavoastră, pentru a evita, altă-dată eventualele erori.

Săgetător

Concurenţa scoate tot ce aveţi mai bun în dumneavoastră şi vă luptaţi cu vehemenţă pentru a ajunge pe primul loc. Faţă de rivalii dumneavoastră la fel de puternici, se pare că aveţi un atu în plus, pe care, dacă ştiţi să-l puneţi mai mult în valoare, îl veţi transforma într-o reuşită majoră. Norocul este aliatul dumneavoastră şi vă propulsează direct în fruntea clasamentului, dar asta nu înseamnă că aţi câştigat doar prin baftă, ci şi prin valoare.

Capricorn

Chiar dacă unii nu ştiu să aprecieze la justa valoare ceea ce faceţi, ştiţi să vă impuneţi personalitatea cu multă îndrăzneală. Încrederea fantastică în propriile forţe este un avantaj în momentele critice, deoarece gândirea pozitivă vă susţine permanent. Azi nu vă lăsaţi până nu convingeţi pe toată lumea că doar dumneavoastră aveţi dreptate.

Vărsător

Dacă viaţa personală nu are prea multe de oferit, vă veţi concentra asupra muncii. Adâncit în sarcini şi în termene-limită, veţi uita că aţi lăsat acasă un motiv de tristeţe. Şi munca are greutăţile ei, dar satisfacţia de a ajunge la rezultate pozitive va păstra un echilibru în interiorul dumneavoastră.

Peşti

Se vede că aveţi o tristeţe pe suflet şi vă comportaţi ca şi cum ar fi cea mai mare problemă a vieţii dumneavoastră. Sunteţi obsedat de acel aspect care lipseşte sau care nu merge prea bine. Dacă mărturisiţi ceea ce vă frământă într-o discuţie cu un prieten bun, vă veţi simţi mai bine şi chiar mai împăcat. Contaţi oricând pe prieteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS