10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Ideile vă vin pe bandă rulantă, mintea vă merge brici, aţi putea avea succes în orice gen de activităţi intelectuale în care să vă puneţi în evidenţă ascuţimea minţii. Nu vă veţi da în lături de la discuţii aprinse, concursuri, examene, lupte de idei, pentru că ştiţi să vă prezentaţi părerea într-o formă bine argumentată, documentată, inteligentă.

Taur

Sunteţi foarte obosit şi nu daţi randament în activităţile care necesită un plus de concentrare sau efort fizic. Nu trebuie să vă implicaţi în activităţi grele, de lungă durată, pentru că nu veţi da randamentul dorit. Nu exageraţi cu munca dacă sunteţi împins de la spate de termene-limită, pentru că puteţi face greşeli. Mai este şi mâine o zi!

Gemeni

Deşi sunteţi genul de om care face totul repede, spontan, de data aceasta, sunteţi nevoit să lucraţi cu calm şi să clădiţi totul cu răbdare. Nu vă împinge nimeni de la spate, deci nu vă grăbiţi. Ceea ce faceţi necesită timp şi concentrare, şi numai aşa veţi ajunge la rezultate de care să fiţi mulţumit. Nu mai sunteţi superficial, ci, brusc, deveniţi sobru şi cumpătat.

Rac

Aveţi parte numai de motive de satisfacţie azi, toate vă ies ca la carte şi simţiţi nevoia să vă lăudaţi puţin cu ultimele dumneavoastră succese. Lumea vă apreciază sincer, dar acolo unde este o reuşită apar şi invidioşii. Nu vă vor influenţa câtuşi de puţin, ci, dimpotrivă, orgoliul dumneavoastră creşte şi mai mult când vedeţi cât de tare îi irită succesul dumneavoastră şi că le sunteţi superior.

Leu

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme oficiale: aprobări, dosare, documentaţii, şi cel mai tare vă deranjează birocraţia. Insistaţi, pentru că numai aşa veţi rezolva totul cu brio. Intraţi cu capul sus, cu prestanţă, cu autoritate în orice birou, dacă vreţi să vă meargă toate bine.

Fecioară

Planurile pe care vi le-aţi făcut în detaliu, aşa cum vă e firea, nu merg aşa cum aţi dorit. Ori trebuie să fiţi pregătit pentru o schimbare bruscă, ori să aveţi şi un plan de rezervă pentru cazuri critice. Totul pare să fie dat peste cap de un aspect neprevăzut, care vă ia prin surprindere. Pe moment, sunteţi disperat, pentru că nu ştiţi ce să faceţi, dar după ce vă reveniţi veţi redresa totul.

Balanţă

Nu vă aruncaţi în acţiuni noi fără măsuri de precauţie. Chiar dacă aveţi în jur persoane entuziaste, care încearcă să vă stimuleze, rămâneţi destul de rece, până mai adunaţi informaţii. Nu vreţi să vă aprindeţi prea tare ca apoi să nu iasă nimic, ci staţi în expectativă, prudent, cumpătat, înţelept. După ce veţi fi sigur că merge bine, vă veţi entuziasma şi dumneavoastră.

Scorpion

Vă luptaţi pentru adevăr şi pentru dreptate până în pânzele albe, pentru că nu suportaţi să fiţi tratat incorect, dar nici ca altul să ia ceva ce nu merită. Fie că vi se cuvine dumneavoastră sau altuia, veţi face tot posibilul să echilibraţi balanţa în favoarea adevărului. Adunaţi probe, apelaţi la legi, totul, cu scopul de a restabili mersul firesc şi just al lucrurilor.

Săgetător

Ceva vă nemulţumeşte în felul în care ceilalţi se poartă cu dumneavoastră. Deşi apare un prieten care vede că sunteţi cam supărat şi încearcă să vă readucă zâmbetul pe buze, dumneavoastră rămâneţi trist şi deprimat în continuare. Aşteptaţi ceva ce nu vine: o veste, un cuvânt, o schimbare, iar ceea ce se petrece în jur vă lasă rece, pentru că nu e ceea ce aţi dorit…

Capricorn

Aveţi grijă cu cine vă însoţiţi astăzi, pentru că aveţi predilecţie spre oameni nedemni de încrederea sau prietenia dumneavoastră. Cineva încearcă să vă înşele, să profite de bunăvoinţa dumneavoastră, ca atare, fiţi extrem de prudent ce spuneţi şi ce daţi altuia. Minciuna pândeşte la cotitură, numai că sunteţi avertizat de intuiţia dumneavoastră, care nu dă greş, şi nu vei pica în plasa nimănui.

Vărsător

Vi se cere să puneţi punct aici unei etape din activitatea dumneavoastră, chiar dacă este un final cam brusc, pe care poate nu vi l-aţi dorit. Seamănă cumva cu un eşec, cu un drum înfundat, care nu mai are nici o şansă să continue, dar orice capăt de drum deschide o nouă perspectivă. Momentan, vă simţiţi derutat pentru că nu aţi fi dorit să ajungeţi aici, dar se vor lumina şi orizonturile dumneavoastră!

Peşti

Nu aveţi chef de nimic, vă place să le faceţi pe toate în tihnă, fără să vă bată nimeni la cap. Nu veţi da randament dacă veţi fi obligat să terminaţi ceva repede, dar vă veţi descurca de minune în activităţi de durată, fără termene-limită. La prima vedere, păreţi un bătrân care vrea să lucreze în ritmul propriu, dar dumneavoastră ştiţi cel mai bine când să vă grăbiţi şi când nu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS