17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Vestea mult aşteptată care vă ţinea că pe ghimpi zilele trecute, apare, în sfârşit, şi parcă vi se ia o piatră de pe inimă. Tensiunea scade vizibil, nu mai sunteţi la fel de încrâncenat sau de stresat, ci, odată cu soluţia mult dorită, revine la normal şi starea dumneavoastră psihică. Aţi stat ca o supapă sub presiune, gata să răbufnească la primul impuls, iar acum explodaţi.

Taur

Vă întrebaţi încotro să mergeţi, dar nu aţi făcut nici o alegere deocamdată. Ambele variante pe care le aveţi seamănă între ele, dar totuşi una are un avantaj în plus, pe care trebuie să contaţi. Nu vă avântaţi la primul impuls într-o direcţie aparent facilă, mai analizaţi şi abia după aceea decideţi ce vi se potriveşte.

Gemeni

Sunteţi cam aerian, ceea ce nu e o noutate pentru dumneavoastră. Aveţi un spirit liber, descătuşat, vesel, care nu se cramponează de nimic, nu se ataşează de oameni, de lucruri, de locuri, ci este oricând gata de ceva nou, dacă se iveşte. Acum sunteţi în faţa unei aventuri noi, care vă satisface nevoia de libertate şi de mişcare ce vă împinge înainte.

Rac

Aveţi alături o persoană care nu merită încrederea dumneavoastră. Suflet mare cum sunteţi, dar şi uşor naiv când e vorba de oameni, nu descoperiţi la timp intenţiile mincinoase ale unui fals prieten, ci vă lăsaţi dus de nas de vorbe dulci şi linguşitoare. Dacă încearcă să vi se bage cineva pe sub piele cu vorbe mari, ar fi bine să rămâneţi distant, ca să vă daţi seama dacă nu spune adevărul.

Leu

Aveţi o agendă plină de sarcini pe parcursul zilei. De fapt, nici nu vă ajunge ziua pentru câte aveţi de făcut, de aceea lucraţi mai mult de opt ore la serviciu sau vă mai luaţi şi acasă, spre disperarea familiei, care vă vede prea obsedat de muncă. Sunteţi totuşi motivat să trageţi tare, pentru că, la finalul acestor eforturi, vă aşteaptă o recompensă ce merită sacrificiul de acum.

Fecioară

Vă simţiţi urmărit permanent de ceva sau de cineva. Uneori, aveţi predispoziţie spre pesimism şi depresie, din cauza cărora vedeţi lucrurile într-o lumină mult mai neagră decât este în realitate. Acum aveţi impresia că sunteţi bârfit, că vrea cineva să vă facă rău, că aveţi în jur numai duşmani, ceea ce nu e deloc adevărat!

Balanţă

Orice aţi face, se iveşte unul cu mai mult tupeu care să vă reducă imediat la tăcere cu o critică sau cu o vorbă dură, care vă dezarmează imediat. Nu suportaţi să fiţi tratat aşa, când dumneavoastră încercaţi întotdeauna să păstraţi un ton politicos cu oricine, dar nici nu vreţi să vă enervaţi. Îl lăsaţi pe cel nervos să-şi descarce energiile negative, pentru ca apoi să-i demonstraţi că se poate discuta şi altfel.

Scorpion

Sunteţi un interlocutor plăcut, a cărui companie o caută mulţi. Aveţi mereu o vorbă bună de spus, un sfat de dat, o idee de oferit gratis, deci îi atrageţi pe prieteni ca un magnet. Dar că nu atrageţi numai amici sinceri, ci şi profitori, care ştiu că pot obţine de la dumneavoastră ceva în avantajul lor. Nu vă vor păcăli ei pe dumneavoastră, ci le veţi da atât cât merită!

Săgetător

Treceţi printr-un moment care vă dezamăgeşte profund, nu pentru că aţi sperat mai mult decât primiţi, ci pentru că nu sunteţi, totuşi, tratat aşa cum meritaţi. Valoarea dumneavoastră este subestimată, puterea dumneavoastră – subminată şi vă simţiţi jignit. Sunteţi coborât pe nedrept la un nivel care nu este al dumneavoastră. Dacă nu vă puteţi ridica acum pentru drepturile dumneavoastră, toleraţi şi vă veţi lua revanşa altă dată.

Capricorn

Nu sunteţi dumneavoastră genul de om care lasă lucrurile la voia întâmplării, dar acum sunteţi într-o situaţie în care nu aveţi nici o putere de control asupra evenimentelor, deci trebuie să le lăsaţi să se desfăşoare cum vor. Aveţi noroc, pentru că lucrurile se vor rezolva chiar mai bine decât v-aţi aşteptat şi descoperiţi că sunteţi totuşi băftos în unele momente. Auspiciile bune ale zilei vă sunt în avantaj.

Vărsător

Deşi sunteţi agitat de felul dumneavoastră şi vreţi ca viitorul să vină azi, dacă s-ar putea, acum trebuie să vă testaţi răbdarea şi să acceptaţi că unele lucruri se clădesc mai lent. Nu puteţi sări de la temelie la acoperiş peste noapte, în edificiul pe care îl ridicaţi, ca atare, urmaţi paşii mici şi fireşti ai evoluţiei, ca să fiţi sigur că nu scăpaţi nimic din vedere.

Peşti

Amintirile revin în actualitate şi vă încarcă de nostalgie şi emoţie. Poate revedeţi o persoană dragă de odinioară sau treceţi printr-un loc care are încă un efect psihic profund asupra dumneavoastră. Totuşi, din trecut pot apărea la lumină şi aspecte care nu vă plac, deci aveţi grijă cât de adânc umblaţi în sipetul cu amintiri. Nu toate sunt frumoase!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU