17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOchelarii primăverii 2008

Ochelarii primăverii 2008

Rama din plastic a ochelarilor, în diverse nuanţe, ne aminteşte de vedetele anilor ’70 – ’80.

 

De diferite forme, mărimi sau culori, ochelarii nu au simplul rol de a vă proteja de razele soarelui, ei completându-vă, de fapt, şi imaginea pe care vreţi să v-o creaţi. Pentru noul sezon, designerii au lansat pe piaţă modele ingenioase, care parcă ne poartă undeva, prin anii 1970: ochelarii cu lentile supradimensionate, cu rame din plastic. Şi pentru că starurile lumii hotărăsc, în mare măsură, moda, în prim-plan revin ochelarii de soare tip John Lenon, adoraţi de vedetele hollywoodiene. Aşadar, dacă vreţi să fiţi în pas cu noile tendinţe, puteţi opta pentru un astfel de model de ochelari, celebri în lume, de care Lennon nu se despărţea niciodată. Nu uitaţi însă că, de această dată, designerii îi recomandă numai pentru doamne!

Stilul aviator rămâne domină moda şi în acest sezon, după ce a făcut furori anul trecut. Aceşti ochelari sunt un model unisex. Dacă nu aţi avut timp să vă achiziţionaţi o pereche doar pentru dumneavoastră, puteţi să o împrumutaţi pe aceea a partenerului.

O incursiune printre creaţiile designerilor celebri

Ochelarii Bvlgari, Dolce&Gabbana, Gucci, Chanel, Christian Dior continuă să facă furori în lumea modei. Dacă Bvlgari a ales să creeze ochelarii unici, exclusivişti, de un lux delicat, meniţi să completeze imaginea şic, elegantă a unei doamne sau domnişoare, Gucci propune ochelarii moderni, care vorbesc despre stil şi noutate. Simplitatea ochelarilor de soare vine de la Chanel, designerii creând un model elegant, dar extravagant, în acelaşi timp. Christian Dior alege în acest sezon moda calităţii. Specialiştii în domeniu afirmă că, purtând o pereche de ochelari produsă de această casă, vă veţi asigura un loc în primul rând al celor mai la modă şi mai îndrăzneţi oameni de pe Pământ. În plus, se pare că nu veţi trece neobservată şi, indiferent de ce veţi purta în rest, vă veţi simţi strălucitoare. Nici designerii de la Dolce&Gabbana nu se lasă mai prejos decât concurenţii lor, creând ochelari simpli, dar extrem de seducători. Indiferent pentru care model aţi opta, ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din poşeta unei doamne sau domnişoare, cu stil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS