8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLa sală, în pas cu moda

La sală, în pas cu moda

Pentru că zilele calde de vară nu sunt tocmai departe, nu ar fi rău ca înainte de a îmbrăca rochiile vaporoase sau pantalonii subţiri să daţi fuga la sală pentru a scăpa de grăsimea inestetică din unele zone. Şi, pentru că pantalonii de trening sau colanţii pe care îi îmbrăcaţi până mai ieri dau semne vizibile de uzură, ar trebui să daţi o raită prin magazinele cu articole sportive, pentru a vă achiziţiona o ţinută de sală potrivită, care să vă ofere libertate în mişcare şi confort.

 

Prin magazine

 

La o plimbare pe micuţa, dar atât de aglomerata stradă Lipscani, un magazin vă sare în ochi. Din vitrină, pantofii sport vă certifică faptul că aţi nimerit acolo unde trebuia pentru a vă achiziţiona o ţinută de sală potrivită. Un tricou special conceput pentru sală poate fi achiziţionat la un preţ care porneşte de la 65 de lei, putând ajunge până la 110 lei. Pentru a fi o adevărată „lady in red“ în variantă sport, puteţi alege şi un hanorac tot roşu, la preţul de 67 de lei. Altă combinaţie reconfortantă, ideală pentru sală: maiou alb (69 de lei), hanorac şi pantaloni scurţi, lejeri (99-119 lei), care se potrivesc perfect cu pantofii sport (149-200 de lei), în nuanţe asemănătoare cu celelalte piese de vestimentaţie. Nu trebuie să uitaţi nici de rucsac. Preţurile sunt, în acest caz, în ton cu mărimea, ele oscilând între 39 şi 156 de lei.

Dacă v-aţi gândit măcar o clipă că la sală nu puteţi fi atrăgătoare, vă înşelaţi. Puteţi încerca o ţinută lejeră, formată din pantaloni lungi, negri (100 de lei), tricou albastru şi geacă-hanorac albă (125 de lei), şi veţi vedea că specialiştii în modă nu se înşală când recomandă o astfel de costumaţie. Se poartă, de asemenea, griul. Îl puteţi aduce în garderoba dumneavoastră prin intermediul unui hanorac cu glugă (145 de lei), care este numai bun pentru alergat. Albul şi negrul sunt nemuritoare, aşa că le puteţi combina în ţinuta de sală: un tricou alb (70 de lei) şi pantaloni lungi negri (123 de lei). Rucsacul (56 de lei) şi şapca (33 de lei) se înscriu în tendinţe, aşa că strecuraţi-le în coşul de cumpărături.

Puteţi alege şi pentru partener un tricou sau un maiou sport. Preţurile unor astfel de articole oscilează între 45 şi 90 de lei. Un trening ar fi potrivit pentru ieşirile în aer liber de la sfârşit de săptămână, aşa că, la final în coşul de cumpărături adăugaţi un trening bărbătesc modern, la 215 lei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS