24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎmpachetările corporale, drumul spre frumuseţe

Împachetările corporale, drumul spre frumuseţe

Împachetările corporale au devenit o modă în rândul doamnelor care visează să-şi recapete frumuseţea, sănătatea şi supleţea corporală.

Aşa cum tenul are nevoie de îngrijire permanentă, şi pielea corpului trebuie tonifiată şi hidratată. Atunci când cremele de corp nu mai ajută, tot mai multe doamne şi domnişoare optează pentru împachetările corporale care se pot realiza în cabinetele spa. Pentru ca pielea să-şi recapete fermitatea, reprezentantele sexului frumos optează pentru împachetările antiîmbătrânire cu struguri roşii. Fiind vorba de o substanţă bazată pe produse naturale, acest „tip de împachetare are un puternic efect antioxidant, protejează vasele capilare, cu rol esenţial în prevenirea tumorilor şi antiinflamator. Strugurele roşu luptă împotriva radicalilor liberi, redând sănătatea celulelor“, a precizat Laura Ion, manager cabinet spa.

O piele fermă

Doamnele şi domnişoarele care optează pentru un astfel de tratament vor fi supuse, la început, unui masaj de hidratare a pielii cu un ulei pe bază de alge şi seminţe de struguri, uşor încălzit pentru a pregăti pielea pentru gomaj. Această tehnică este necesară îndepărtării celulelor moarte, pentru activarea circulaţiei şi pregătirea pielii pentru absorbţia substanţelor active din mască. „Aplicarea gomajului se va face cu mişcări circulare uşoare. În acest moment, pielea este pregătită, putându-se aplica masca de struguri. Tratamentul va continua cu un timp de relaxare sub termocuvertă“, a completat Laura Ion. Masca aplicată se va curăţa sub duş, iar apoi pe piele se va aplica o cremă pentru tonifiere sau remodelare, în funcţie de necesităţi.

„Tratamentul se va finaliza cu un modelaj cu ulei pentru hidratarea optimă. Pielea va deveni tonifiată, hidratată, va căpăta un aspect luminos, dând o senzaţie de vitalitate şi confort, căci strugurii conţin elixirul tinereţii“, spun specialiştii.

Înainte de aplicarea acestui tratament corporal, este de preferat să se consume mult ceai sau apă, pentru eliminarea toxinelor din organism. Pentru obţinerea unor rezultate vizibile, este necesară efectuarea a una-două şedinţe pe săptămână, pentru ca în perioada imediat următoare să se continue cu acest tratament o dată pe săptămână, căci numai astfel efectul va fi cel dorit. „Această mască este recomandată persoanelor cu pielea atonă, celor care au vergeturi, persoanelor care au ţinut o cură de slăbire, dar şi acelora care vor să-şi recapete aspectul sănătos al pielii“, a precizat Laura Ion.

Lupta împotriva celulitei

Pentru doamnele şi domnişoarele care vor să elimine celulita inestetică, există cel puţin o soluţie în cabinetele spa: împachetările cu ciocolată. „Aceste împachetări, pe lângă faptul că au un miros deosebit de frumos, ajută la eliminarea aspectului de coajă de portocală, redând elasticitatea şi fermitatea pielii. Efectele acestei împachetări se observă imediat după tratament, când apar o senzaţie plăcută de confort şi îmbunătăţirea vizibilă a calităţii pielii. Sunt recomandate efectuarea a trei şedinţe pe săptămână şi o dietă echilibrată. Se pot scădea, după zece şedinţe, de la trei la opt centimetri şi de la trei până la cinci kilograme, în funcţie de persoană“, a precizat Laura Ion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS