20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTunsorile primăverii 2008

Tunsorile primăverii 2008

Tunsorile filate cu breton suprabreton, bob, dar şi cele gen emo fac furori în această primăvară.

 

După ce au renunţat la şepcile, căciulile sau pălăriile care le-au acoperit podoaba capilară în iarna care tocmai a trecut, doamnele şi domnişoarele afişează coafuri moderne, care se înscriu în tendinţele noului sezon. Sunt la modă şi în această primăvară tunsorile foarte filate, pe păr scurt sau lung, dar şi tunsorile bob, gen franzuţeşti, cu colţ, simetrice sau asimetrice.

Bretonul, din nou la modă

Bretonul este în tendinţe şi în acest sezon. „Suprabretonul este preferatul doamnelor. Partea inferioară este foarte scurtă, iar partea superioară, foarte lungă. Avantajul unei coafuri cu acest gen de breton constă în faptul că el poate fi pieptănat în mai multe feluri, dând de fiecare dată impresia unor look-uri diferite. El permite, de asemenea, folosirea unor accesorii, care vă pot conferi un aer desebit, uşor ştrengăresc, dar, în acelaşi timp, şi sexy.

Indiferent de tipul de breton pe care îl alegeţi, el „aduce un plus de şarm stilului pe care îl aveţi şi, de ce nu, vă face mult mai sexy“, mărturisea celebrul stilist newyorkez Oscar Blandi, un adept al bretoanelor. În plus, pentru a adopta o astfel de înfăţişare nu trebuie neapărat să renunţaţi la lungimea părului sau să faceţi o schimbare dramatică. „Moda bretoanelor a revenit de multe ori până în prezent, un motiv fiind că acestea pot fi de mai multe feluri şi se potrivesc aproape oricărui tip de fizionomie. Puteţi alege un breton drept, lung, până la linia ochilor, de o desime variabilă, sau un breton coafat pe o parte a feţei, drept sau ondulat“, declară specialiştii citaţi de site-ul stiletto.ro.

Moda bretonului a fost inventată de starletele ecranelor din Cetatea Filmului din anii ’40-’50 până în zilele noastre. Printre ele se numără Audrey Heburn, Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot, Liza Minelli, Julliete Greco, Mireille Mathieu, Monica Vitti.

Tunsoarea bob rămâne în tendinţe

Dacă bretonul nu vă avantajează, puteţi opta pentru tunsoarea bob, care este la modă şi în acest sezon. Fie că este forma de o formă simetrică sau asimetrică, efectul este acelaşi: doamnele şi domnişoarele vor avea un aer elegant. Domnişoarele nonconformiste pot opta, în schimb, pentru genul emo, o tunsoare ciufulită, cu creastă, care nu necesită foarte mult efort pentru îngrijire.

Şi pentru că stilul, tunsoarea şi culoarea trebuie să fie într-o sinergie excepţională, nuanţele de blond foarte deschis, miere, ivoriu, dar şi ciocolatiul deschis în combinaţie cu meşele lila, albastre, verzi se înscriu în tendinţele acestei primăveri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU