17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRagaMuffin, o pisică afectuoasă

RagaMuffin, o pisică afectuoasă

RagaMuffin este o pisică superbă, masivă, cu ochi mari şi expresivi, care vă îndeamnă să vă apropiaţi şi să o mângâiaţi. O culoare frumoasă şi blana moale de pe corpul de o statură considerabilă sunt alte caracteristici ale acestei feline.

Pisicile RagaMuffin vin într-o întreagă varietate de culori, conform site-ului www.zooland.ro. Părul este de lungime medie spre lungă. Deşi firele de păr sunt groase şi pluşate ca textură, acestea sunt uşor de întreţinut.

RagaMuffin este o pisică de statură mare, femelele atingând o greutate cuprinsă între 5 şi 7,5 kg. Masculii cântăresc adesea între 7,5 şi 10 kg. Structura osoasă este foarte solidă. Se maturizează complet la vârsta de aproximativ patru ani şi au o speranţă de viaţă mare. Ca regulă generală, RagaMuffin sunt pisici puternice, fără probleme de sănătate genetice specifice rasei.

Plină de candoare

Personalitatea pisicilor din rasa RagaMuffin este asemănătoare cu cea a câinilor de companie. Această felină cerşeşte atenţia şi nu este neobişnuit să vă aştepte lângă uşă când vă întoarceţi după o absenţă de câteva ore şi să vă urmeze dintr-o cameră într-alta, devenind companionul dumneavoastră fidel. Sunt animale de companie minunate, având atât de multă afecţiune de oferit membrilor familiei, dar şi celorlate animale din casă.

RagaMuffin este o pisică potrivită pentru familiile care au copii, fiind foarte blândă cu aceştia. Temperamentul lor calm şi răbdător, precum şi personalitatea foarte maleabilă le fac să fie uşor adaptabile la aproape orice mediu sau situaţie, atâta timp cât se bucură de atenţia şi interesul oamenilor. RagaMuffin este o pisică foarte calmă, plăcându-i, mai degrabă, să stea lângă stăpân atunci când acesta citeşte o carte sau se uită la televizor. RagaMuffin nu este o pisică sedentară. Este suficient să scoateţi jucăriile şi vor redeveni gata de acţiune.

Nu se cunoaşte cu exactitate care este contextul în care a apărut rasa RagaMuffin, iar povestea exactă va rămâne, cel mai probabil, un mister. Rasa RagaMuffin a fost acceptată de CFA în februarie 2003.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS