11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRoşu şi gri, culorile primăverii

Roşu şi gri, culorile primăverii

În rafturile magazinelor, pe lângă produse la preţ redus, şi-au făcut loc noile colecţii, pentru această primăvară. Roşul şi griul sunt nuanţele predominante. Cămăşi, fuste, pardesie, compleuri sau sacouri, toate sunt din ţesături în aceste culori. Sunt modele noi, care se pot constitui în cadouri excelente pentru reprezentantele sexului frumos în luna femeii, care bate la uşă.

 

Ţinute elegante

 

Pentru că paltoanele trebuie înlocuite cu pardesie, noile modele îşi aşteaptă pe umeraşe cumpărătorii. Sunt puţin pretenţioase: cu broderie neagră pe fond negru sau gri pe acelaşi fond negru. Preţul unui astfel de produs – 429,9 lei. Dacă vreţi să vă asortaţi pardesiul cu altă piesă de vestimentaţie, puteţi opta pentru câteva modele de fuste accesorizate cu acelaşi tip de broderie. Preţul lor nu depăşeşte 99,9 lei. Dacă, în schimb, preferaţi o jachetă din stofă, o puteţi achiziţiona cu 169,9 lei. De cele mai multe ori, ele pot fi însoţite de o fustă tip paris, parte peste parte, la 89,9 lei, sau o fustă clasică la 119,9 lei şi, de ce nu, o pereche de pantaloni paris la 99,9 lei.

Pentru a vă înnoi garderoba de primăvară puteţi strecura în coşul cu cumpărături şi câteva bluze din mătase, cu maiou, la 199,9 lei bucata. Există şi modele mai elegante: bluze cu un fel de fundiţă sub piept, menite să vă pună în evidenţă bustul, la 89,9 lei. Pentru zilele călduroase de primăvară puteţi alege cămăşuţe cu mâneci scurte, la 59,9 lei. Vecine de umeraş le sunt alte cămăşi, tot din mătase, negre cu guler roşu. Aceeaşi bentiţă roşie se regăseşte şi la manşete, într-o combinaţie ingenioasă. Preţul unei astfel de piese de vestimentaţie este 79,9 lei. Cămăşi moderne, cochete, dar şi sacouri la fel de elegante, negre.

 

Accesoriile primăverii

 

Curele late, roşii, negre sau albe vin să ţină capul de afiş al accesoriilor în acest sezon. Menite să sublinieze taliile de viespe, ele se vor înscrie, cu siguranţă, în topul preferinţelor sexului frumos, la preţul de 39,9 lei. Le fac concurenţă broşele, accesorii care se pot transforma în primele zile ale primăverii în mărţişoare pentru doamne şi domnişoare. Pietrele preţioase şi semipreţioase le dau strălucire, asigurându-le un loc în coşul cu cumpărături, fie el al doamnelor care vor să ţină pasul cu moda sau al domnilor care şi-au propus să le uimească pe doamnele dragi din viaţa lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS