16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLocuri ciudate ale dragostei

Locuri ciudate ale dragostei

Strada Celibatarilor, societăţile de asigurări de dragoste, strada Mireselor, Clinica dragostei, Palatul Divorţurilor sunt doar câteva dintre ciudăţeniile acestei lumi.

Dacă treci prin New York, nu ai cum să ratezi o stradă celebră – cea a Celibatarilor. Pe ambele laturi sunt tarabe pe care se expun la vânzare tot felul de mărfuri. Printre cumpărători întâlneşti atât femei, cât şi bărbaţi, care nu vin doar pentru a achiziţiona un obiect anume, ci şi pentru a lega prietenii. Privirile furişe cu coada ochiului, schimbul de complimente sunt lucruri obişnuite pe această vestită stradă. Nimeni nu se jenează, inhibiţiile sunt lăsate deoparte o dată cu plătirea taxei de intrare de 20 de dolari, pe care fiecare celibatar, bărbat sau femeie, trebuie să îi scoată din buzunar la fiecare vizită.

Şi dacă America se mândreşte cu o asemenea stradă, nici englezii nu se lasă mai prejos: au înfiinţat societăţi de asigurări ale dragostei. Afacerea merge straşnic! Persoanele căsătorite pot cumpăra o astfel de asigurare în schimbul a cinci euro pe lună. Contractul prevede că, dacă unul dintre parteneri solicită divorţul, cealaltă parte va primi 5.000 de euro compensaţie. Dacă un cuplu va trăi armonios 25 de ani, va primi un premiu de 9.000 de euro, iar dacă unul dintre parteneri moare în perioada asigurării, celălalt va primi de la societatea de asigurări de dragoste 1.000 de euro pensie de invaliditate.

 

Pe strada Mireselor sau în Palatul Divorţurilor

 

Strada Mireselor este o stradă comercială din Sao Paulo, Brazilia. Aici se găsesc magazine care comercializează numai rochii de mireasă şi accesorii de nuntă. În vitrine sunt cele mai frumoase piese. Conform tradiţiei braziliene, luna mai este un sezon splendid pentru nuntă, motiv pentru care este numită „luna mireselor“. În această perioadă, strada Mireselor este arhiplină, iar comercianţii îşi răsfaţă clienţii cu cele mai sofisticate produse.

Dacă, însă, aveţi probleme în dragoste, puteţi merge la Clinica dragostei din Agrigento, Italia, singura de acest fel din lume. Cuplurile care au probleme pot apela cu încredere la serviciile acestei instituţii, trebuie doar să vă convingeţi partenerul să vă însoţească în acest loc. Tratamentul durează doar trei zile, timp în care de „sănătatea cuplului“ se vor ocupa psihologi şi psihofiziologi. Dacă rezultatele întârzie să apară, puteţi alege un loc special pentru ceremonia de divorţ – Palatul Divorţurilor din Birmingham, Anglia. Cei care au intrat în posesia actelor de divorţ pot beneficia de o ceremonie la palat. Cu un ultim efort, cei doi foşti parteneri de viaţă ar trebui să-şi facă urări de viaţă fericită. „Scopul palatului este de a-i ajuta pe cei doi parteneri să scape de starea de spirit nu prea bună. La sfârşit îşi vor lua la revedere cu zâmbetul pe buze“, au declarat fondatorii Palatului Divorţurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS