16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEconomisiţi produsele cosmetice

Economisiţi produsele cosmetice

În prezent, mai mult ca niciodată, cremele şi loţiunile de curăţare afectează bugetul femeilor, din cauza preţurilor piperate pe care comercianţii le practică la produsele de îngrijire facială de calitate. Multe dintre aceste produse scumpe vin împreună cu promisiunea de a vă scăpa definitiv de riduri şi pete sau de a face tenul luminos. Numai că un produs costisitor nu este neapărat de o calitate excepţională, motiv pentru care trebuie să ştim unde putem face „economii“ la produsele cosmetice şi unde merită să facem sacrificii financiare.

Cea mai bună metodă de a economisi produsele de îngrijire a pielii este să folosim o cantitate mai mică decât până acum. Dacă înainte de a aplica pe faţă crema obişnuiţi să o întindeţi şi să o „încălziţi“ în palme, atunci trebuie să ştiţi că mare parte din ea vă va rămâne pe mâini şi, ca atare, sunteţi nevoită să folosiţi de două ori mai multă cremă, deci irosiţi o cantitate mai mare din ea. Schimbaţi metoda: puneţi câte un punct de cremă pe frunte, pe obraji şi pe nas, apoi întindeţi-le direct pe faţă, masând uşor.

 

Loţiunile de curăţare merită

 

Trebuie să ştiţi că o cremă sau loţiune pentru curăţarea feţei trebuie să facă doar acest lucru. Orice ingredienţi activi scumpi prezenţi într-o astfel de cremă rămân pe faţă doar câteva secunde. Adaosurile de parfum sau de alte elemente „speciale“, ca de exemplu substanţele cu proprietăţi de perlare, nu fac decât să crească preţul produsului cosmetic şi eventual să irite pielea. Cele mai bune creme de curăţare, în special pentru tenul predispus la acnee sau pentru pielea sensibilă, sunt delicate şi noncomedogenice. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, spălaţi-vă bine pe mâini înainte de a aplica loţiunea, pentru că, altfel, veţi transfera murdăria de pe mâini pe faţă, iar eforturile ar putea fi zadarnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS