14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend

Ciorbă de perişoare

Ingrediente: carne tocată, morcovi, ţelină, păstârnac, ardei gras, ceapă, roşii în bulion, pastă de tomate, piper, sare, boia, orez.

Mod de preparare: Se călesc legumele, se sting cu apă şi se lasă să fiarbă. Când dau în clocot, se pun perişoarele (realizate prin amestecarea cărnii tocate cu pasta de tomate, piperul, boiaua şi orezul). Ciorba se acreşte cu borş. Se serveşte cu verdeaţă, smântână şi ardei iute.

Rulou mexican

Ingrediente: file din piept de pui, legume mexicane

Mod de preparare: Se bate fileul din piept de pui, se umple cu legumele mexicane, fierte în prealabil, se rulează şi se pune pe grătar. Se poate servi cu cartofi prăjiţi sau gratinaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS