21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicioare frumoase şi sănătoase

Picioare frumoase şi sănătoase

Uităm adesea că picioarele sunt cele care susţin întreaga greutate a corpului nostru, că trebuie să suporte încălţămintea de multe ori nu foarte comodă şi nu le acordăm îngrijirea de care au nevoie.

 

Pentru a avea picioare sexy trebuie să le oferiţi tonifierea de care au atâta nevoie. Exerciţiile fizice sunt cea mai bună modalitate de a vă păstra mereu în formă. Dacă nu aveţi timp să mergeţi la sală, iată câteva exerciţii pe care le puteţi face zilnic în intimitatea propriei locuinţe:

– Aşezaţi-vă jos, cu picioarele întinse, şi încercaţi să vă aplecaţi către vârfurile lor. Rămâneţi cu călcâiele lipite de sol. Aplecaţi-vă alternativ pe câte un picior, realizând în total zece mişcări. După aceea, ridicaţi-vă în picioare şi mergeţi câteva minute pe vârfuri. Repetaţi aceste exerciţii de cinci ori.

– În aceeaşi poziţie întinsă ridicaţi picioarele şi rotiţi-le în cerc, câte cinci în fiecare direcţie.

– Ridicaţi mici obiecte folosindu-vă de degetele de la picioare.

– Staţi dreaptă, cu picioarele depărtate, iar vârfurile degetelor îndreptate în faţă. Ţineţi mâinile la spate şi îndoiţi genunchii la 90 de grade faţă de gambe, mutând masa corpului pe călcâie şi ţinând spatele drept. Îndoiţi şi îndreptaţi genunchii în acest fel de zece ori.

– Tot în poziţie dreaptă, întindeţi cât puteţi de mult câte un picior, în lateral. Ridicaţi şi coborâţi de zece ori fiecare picior în parte.

– Staţi în poziţie dreaptă şi încercaţi să vă aplecaţi către vârfurile degetelor fără a îndoi genunchii.

– Mergeţi pe călcâie timp de câteva minute.

– Masaţi-vă picioarele zece minute înainte de culcare, mai ales dacă aţi purtat întreaga zi tocuri înalte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU