15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFrumuseţe pe placul domnilor

Frumuseţe pe placul domnilor

Orice femeie care se respectă face totul pentru a arăta bine nu pentru cei din jur, ci pentru ea însăşi. Există şi momente când doamnele vor să fie pe placul partenerilor.

 

V-aţi gândit cum să vă machiaţi la întâlnirea de Sfântul Valentin? Dacă încă nu v-aţi hotărât, ar trebui să ştiţi că majoritatea domnilor apreciază aşa-numitul „nude look“, un machiaj foarte natural. Această afirmaţie este confirmată de rezultatele unui sondaj realizat recent pentru revista Donna Moderna, în cadrul căruia au fost interogaţi 300 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 64 de ani. Chiar dacă domnii preferă naturaleţea, asta nu înseamnă că trebuie să vă îndepărtaţi de trusa de machiaj. Din contră, pentru realizarea unui machiaj natural, aproape invizibil, este nevoie de mai mult timp, de îndemânare, dar şi de cunoaşterea unor mici secrete.

Domnii preferă femeile nemachiate

Pentru doi bărbaţi din trei, pielea perfectă este cea bronzată, însă doar un pic aurită, cu un aspect proaspăt şi radios. Secretul este acela de a folosi un fond de ten cremă, cu două tonuri mai închis decât pielea dumneavoastră. Pentru a aplica perfect fondul de ten, acesta trebuie amestecat cu puţină cremă hidratantă şi întins cu ajutorul unei pensule groase, din exteriorul feţei către centru. În acest fel, rezultatul va fi unul cât se poate de natural. Pentru a face pielea mai netedă, înainte de aplicarea fondului de ten folosiţi un gel cu silicon.

88 la sută dintre bărbaţi preferă femeile nemachiate. Pentru a vă ilumina privirea, nu folosiţi creionul dermatograf. Din câte se pare, bărbaţii preferă o alură cât mai naturală. Folosiţi un pic de fard bej, pe care să-l întindeţi pe pleoape. Dacă doriţi ca ochii dumneavoastră să pară mai mari, aplicaţi un eyeliner alb perlat deasupra genelor şi folosiţi un rimel incolor! Punctul forte al unui astfel de machiaj soft îl reprezintă sprâncenele, care trebuie să fie drepte şi dese. Dacă aveţi sprâncenele rare, puteţi utiliza creionul şi apoi fixaţi totul cu un gloss.

Buzele naturale

Bărbaţilor nu le plac urmele de ruj pe faţă, pe gât sau pe cămăşi. 86 la sută dintre domnii interogaţi au precizat că nu se dau în vânt după sărutarea unor buze date de ruj, doar 12 la sută precizând că sunt de-a dreptul înnebuniţi de rujul roşu. În aceste condiţii, cea mai bună soluţie este aceea de a recurge la un machiaj natural. Mai întâi de toate, atunci când se aplică fondul de ten, întindeţi un pic şi pe buze, pentru a le uniformiza. Faceţi apoi conturul cu un creion de aceeaşi culoare cu pielea şi abia apoi aplicaţi un ruj bej sau roz deschis. Evitaţi rujurile în tonuri aprinse, care dau senzaţia de artificial. Nu uitaţi însă de următorul sfat: dacă vreţi să aveţi mereu buzele catifelate, exfoliaţi-le o dată pe săptămână. Pentru aceasta există produse specifice, compuse din microgranule şi substanţe emoliente, care elimină pieliţele şi hrănesc buzele.

Alt lucru pe care ar trebui să-l ştie doamnele este că 84 la sută dintre reprezentanţii sexului tare preferă părul lung şi lăsat liber pe spate. Domnii detestă să-şi încurce mâinile în tot felul de agrafe sau clame pe care doamnele obişnuiesc să le folosească. De asemenea, nu se dau în vânt după coafurile sofisticate, de care nu se pot atinge.

Şi la capitolul unghii, bărbaţii preferă naturalul. Spuneţi aşadar nu unghiilor false sau ojei în culori aprinse. Unghiile naturale au nevoie de o atenţie şi mai mare. Mai întâi de toate, acestea trebuie să fie frumos tăiate şi albe. Puteţi folosi zeamă de lămâie, care, pe lângă faptul că albeşte unghia, o şi întăreşte. Înainte de a aplica ojă sau lac, tăiaţi pieliţele şi daţi o formă frumoasă unghiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS