6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend

Ciorbiţă de văcuţă

Ingrediente: carne de vită, ceapă, morcov, păstârnac, mazăre, fasole verde, roşii, pătrunjel.

Mod de preparare: Se fierbe carnea, se spumează şi, când este aproape fiartă, se adaugă legumele tăiate ca pentru ciorbă. Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pui cu măsline, orez şi sos

Ingrediente: carne de pui, măsline, pastă de tomate, morcov, ceapă, orez, condimente.

Mod de preparare: Se spală orezul, iar separat se călesc ceapa şi morcovul. Se pune apoi supa de carne şi se adaugă şi orezul. Pentru prepararea sosului, veţi avea nevoie de ceapă, măsline, paste de tomate, condimente. Pentru prepararea acestui sortiment alimentar, mai întâi se înăbuşe ceapa, se pun apoi pasta de tomate şi condimentele şi se lasă să fiarbă. Separat, se opăresc măslinele şi se adaugă în sos. Carnea se curăţă, se condimentează şi se bagă la cuptor. Când este gata, se toarnă sosul preparat. Puiul cu măsline, orez şi sos se poate servi cu salată asortată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS