22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎn căutarea siluetei perfecte

În căutarea siluetei perfecte

Termoîmpachetările cu argilă, parargil, ciocofango şi patul cu infraroşu sunt doar câteva dintre metodele prin care puteţi să aveţi o siluetă de invidiat.

 

Silueta dumneavoastră are de suferit iarna. Fusta preferată nu vă mai cuprinde, iar rochia care trebuie să sublinieze liniile corpului scoate în evidenţă câteva straturi de grăsime inestetice. Este cazul ca lucrurile să se schimbe! Un abonament la sală, un regim alimentar cumpătat, dar şi câteva şedinţe la cabinetele de înfrumuseţare sunt de un real ajutor. Termoîmpachetările cu argilă, parargil, ciocofango şi patul cu infraroşu sunt câteva dintre metodele sigure de reducere a celulitei adipoase localizate.

Sfatul specialistului

„Argila verde conţine siliciu, alumină, magneziu, calciu, motiv pentru care împachetările cu argilă selectează toxinele, le neutralizează, având şi acţiune bactericidă. PH-ul pielii este şi el refăcut. În plus, se activează circulaţia fluidelor în organism. Şi parargilul reduce celulita, indiferent care sunt cauzele formării ei. Împachetările cu parargil vor conduce la înlăturarea retenţiei de fluide, mai ales din zona gleznelor, unde aceasta este foarte vizibilă“, a precizat Alina Obârşie, estetician.

Aplatizarea abdomenului şi remodelarea siluetei, eliminarea toxinelor, hrănirea şi hidratarea pielii, atenuarea culorii şi mărimii vergeturilor, eliminarea treptată a firelor de păr crescute pe sub piele, ca şi a depozitelor închistate de sebum sunt alte avantaje pe care vi le vor aduce împachetările cu parargil. Şi dacă această cale spre recuperarea siluetei pierdute nu vă este pe plac din diferite motive, puteţi opta pentru împachetările cu ciocofango. „Sunt ideale ca tratament pentru slăbire, tonifiere, detoxifiere, hidratare şi remodelare. Cofeina conţinută de ciocofango acţionează împotriva edemelor prin stimularea drenajului şi eliminarea lichidelor cu tendinţe de stagnare“, a completat Alina Obârşie.

Pentru obţinerea rezultatelor mult dorite, sunt necesare cel puţin zece şedinţe. În ajutor vă vin şi cabinetele de înfrumuseţare din Craiova, care oferă pentru un număr de şedinţe plătite două sau mai multe tratamente gratuite. Un lucru destul de important care nu trebuie cu nici un chip scăpat din vedere este menţinerea siluetei printr-un tratament de întreţinere.

„Peelingul corporal, filmul osmotic, împachetările cu parargil, cu argilă, patul cu infraroşu sunt utile şi după obţinerea siluetei dorite. Dacă metodele celelalte sunt destul de cunoscute, e bine de ştiut că şi patul cu infraroşu poate face minuni. El poate fi folosit ca un calmant al durerilor musculare sau pentru arderea grăsimilor, căci radiaţiile infraroşii sunt capabile să stimuleze fibrele roşii ale muşchilor, inducând în corp arderea grăsimilor, sau poate optimiza tratamentele de împachetări cu parargil, cu nămol sau plante, aromaterapie, hidroterapie, băi de sare“, a precizat esteticianul craiovean.

Dacă v-aţi hotărât să declaraţi război straturilor de grăsime depuse în exces, puteţi folosi drept arme tratamentele corporale, susţinute de un efort fizic controlat din sălile de fitness sau aerobic şi de un regim alimentar echilibrat, bazat în principal pe legume şi fructe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS