12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Număr de cod 777

Dacă te învârţi prin zona Universităţii, te loveşte foamea şi nu eşti adeptul fast-food-ului, una dintre posibilităţi ar fi 777. Deşi animaţia în zonă este maximă în perioada caldă a anului, localul cu alură de seră poate fi vizitat şi acum.

Dacă întrebi, afli de existenţa salonului de nefumători. Şi nu vorbim de două mese din colţ, lângă care este un afiş cu fumatul interzis. Este o încăpere separată.

Meniurile sunt pe masă şi îţi oferă doar pizza şi câteva dulciuri. În colţ se vede un cuptor care pare de cărămidă şi pe lângă care se învârte un pizzaiolo cu şapcă Nike.

Îl rog pe chelnerul purtător de tricou inscripţionat cu numele-număr al localului să îmi aducă o pizza quattro stagioni.

Sunt pregătit pentru masă, aducându-mi-se tacâmuri, şerveţele, două soiuri de ketchup, dulce şi picant.

Apare şi pizza. Ca să mai treacă timpul, privesc ecranul televizorului agăţat deasupra barului. Nişte fete defilează prezentând modă. Fondul sonor e asigurat de emisia unui post de radio.

Trebuie să le las pe toate pentru că îşi face apariţia pizza comandată. Este subţire şi uscată, fără forme. La fel este şi compoziţia celor patru „anotimpuri“. Subţire, fără forme. Are regularitatea semipreparatelor congelate. Acum, să privim şi partea bună a lucrurilor. Nu te murdăreşti, dacă nu foloseşti celebrele ketchup-uri, chiar mâncând cu mâna.

Exceptând faptul că stau liniştit pe un scaun comod şi că nu te bate vântul sau ploaia, sunt cam tot la fast-food-ul de care încercam să mă feresc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII