9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCum alegeţi coafura perfectă

Cum alegeţi coafura perfectă

Atunci când doriţi să vă schimbaţi coafura, sfatul unui specialist este binevenit întrucât acesta vă poate sugera ce vi s-ar potrivi, în funcţie de forma feţei şi de trăsăturile pe care le aveţi.

 

Vă plac anumite coafuri, dar nu ştiţi dacă vi s-ar potrivi. O discuţie cu hair-stylistul vă poate lămuri asupra acestui aspect. Numai el este în măsură să vă recomande diverse coafuri. Pentru ca schimbarea să vă avantajeze, trebuie însă să ţineţi cont de mai multe aspecte: forma feţei, grosimea firului de păr, înălţimea şi greutatea dumneavoastră.

În cazul doamnelor mai mici de statură, nu este recomandat părul lung, întrucât acesta le va face să pară şi mai scunde. Specialiştii recomandă tunsorile de lungime medie, de preferinţă până la nivelul umărului, şi cu finisări sofisticate. Un secret constă în păstrarea bretonului, mai ales dacă fruntea este mai înaltă. În schimb, doamnele mai înalte este indicat să aibă părul lung sau cel puţin până la nivelul umerilor. Pentru doamnele înalte, hair-styliştii mai recomandă buclele largi şi coafuri avangardiste.

Persoanele care sunt mai plinuţe nu trebuie să poarte părul drept întrucât acesta scoate şi mai mult în evidenţă micile imperfecţiuni. Specialiştii recomandă părul lung, cu onduleuri cât mai lejere. Buclele fac chipul să pară mai angelic.

Cele care vor să scoată în evidenţă formele voluptoase nu trebuie decât să îşi prindă părul în coc sau să aibă coafuri cât mai rebele şi mai tinereşti.

În cazul doamnelor cu trăsături mai puţin feminine, hair-styliştii recomandă părul lung şi drept, care le dă încredere în ele.

Culorile pentru sezonul de iarnă

În această iarnă, vă puteţi vopsi părul în blond sau castaniu, în nuanţe de gri sau vă puteţi face şuviţe violet. Se poartă şi nuanţele de castaniu-ciocolatiu şi blond-caramel, precum şi negrul, arămiul sau şaten închis. Pentru a scoate în evidenţă culorile şi forma feţei, liniile trebuie să fie bine delimitate, iar formele, cât mai precise.

Pentru părul lung şi drept, coafurile sunt dinamice şi tinereşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS