Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Noaptea viselor

Luni, 31 decembrie 2007, de la ora 22.00, B1 difuzează în direct de la Circul Globus spectacolul „Noaptea viselor“. Invitaţii de gală ai Revelionului sunt artişti de top ai lumii artistice: Pepe, Andreea Antonescu, Mihai Mărgineanu, Doru Octavian Dumitru, Elena, Diana, Aurelian Temişan, Lucia Dumitrescu, Liana Lungu, Jorge, Simplu, Maria Buză şi Maria Cimeci, trupele Pacifica (ex-Compact), Sfera şi Vama. Trupele de dans şi soliştii vor fi acompaniaţi de Orchestra Cardinal. Trupa de dans Platinium, laureată la Festivalul de la Monte Carlo şi la Campionatul Mondial de Rueda de Casino, va dezvălui, prin intermediul celor 40 de dansatori profesionişti ai trupei, câteva din secretele acestui dans atât de pasional. Pe parcursul întregului spectacol vor avea loc ilustraţii coregrafice şi momente de circ realizate de maeştri consacraţi pe scenele mondiale. Regia artistică este semnată de Brânduşa Novac, iar scenografia, de Vlad Gabrielescu, Alice Mihai şi Noni Molete. De costumaţie se va ocupa Ama Butoiescu, iar de coregrafie, aceeaşi Ama Butoiescu, precum şi Alice Vişan.

Mirela MARINESCU

 

Măruţă şi Andra aduc un Happy End 2007

În ajunul Anului Nou, când toată lumea se pregăteşte de distracţie, petrecerea începe la Pro TV cu Andra şi Cătălin Măruţă, care de la ora 20.30 dau startul unui supershow karaoke cu multă muzică de calitate, umor şi vedete puse în ipostaze inedite. Românii încheie astfel anul cu „Happy End 2007“, un spectacol de două ore în care vedetele se întrec în karaoke şi versificări, pe piese celebre din toate perioadele şi din toate stilurile muzicale. „Sunt bucuros că în noaptea dintre ani voi fi alături de cei de acasă şi că, pe lângă cântat, o să vedem împreună cât de bine se descurcă artiştii noştri în ceea ce priveşte versurile melodiilor celebre sau abilitatea lor de a improviza. Va fi un show strălucitor, pe cinste“, a declarat Cătălin Măruţă, care abia aşteaptă să pună sub lupă talentul vedetelor concurente şi să dirijeze întreaga distracţie, în stilu-i caracteristic.

Sub atenta supraveghere a Andrei şi a lui Măruţă, cei doi moderatori ai show-ului „Happy End 2007“, Delia Matache, Cristina Rus, Adela Popescu, Anda Adam, Radu (ex-O-Zone), Costi Ioniţă, Connect-R şi Lucian Viziru se vor întrece în şase runde pe melodii celebre, de la „Ţărăncuţă! Ţărăncuţă!“ la „Yamasha“. Fie că vor fi nevoiţi să recunoască refrenul, să traducă versurile unor hituri sau să ghicească versurile lipsă dintr-o piesă, concurenţii vor fi supuşi celor mai grele probe muzicale. Ei vor primi puncte pe parcursul celor şase runde în funcţie de performanţele lor, iar, la final, cel care va acumula cel mai mare punctaj va fi declarat câştigător.

Mirela MARINESCU

Jennifer Aniston, din nou amorezată

Actriţa Jennifer Aniston este din nou fericită. Ultima cucerire a fostei vedete din „Prietenii tăi“ este actorul şi modelul Jason Lewis. Aniston dovedeşte încă o dată că are o slăbiciune pentru bărbaţii arătoşi, gen Brad Pitt sau Paul Sculfor, alt manechin celebru. Cea mai recentă „achiziţie“ a actriţei pare să aibă intenţii serioase. Deşi se întâlnesc din luna noiembrie a acestui an, Jason şi Jennifer au decis deja să se mute împreună, pentru a preţui mai bine fiecare clipă în doi. Lewis a devenit celebru mai ales după apariţia sa în serialul „Totul despre sex“, în rolul iubitului mai tânăr al nimfomanei Samantha Jones, interpretată de Kim Cattrall.

Delia PĂTRU

Nicole Kidman – o actriţă credincioasă

În ciuda faptului că este una dintre cele mai apreciate actriţe din lume şi este invidiată pentru frumuseţea sa extraordinară, diva australiană Nicole Kidman nu a avut întotdeauna o viaţă uşoară. Deşi plină de succese pe plan profesional, viaţa personală a actriţei a fost deosebit de tumultuoasă. După divorţul de Tom Cruise şi după cele două sarcini pierdute, actriţa a simţit de multe ori că este la capătul puterilor. Cu toate acestea, Nicole a reuşit să depăşească momentele dificile datorită credinţei în Dumnezeu şi ajutorului oferit de tatăl său, Anthony. „În perioada de creştere, eram mult mai apropiată de mama. Dar în timp ce mă confruntam cu aceste probleme, am descoperit cine era cu adevărat tatăl meu. Când îi ceri ajutor tatălui, iar el este acolo pentru tine, sentimentul nu se poate compara cu nimic. Tata era un om puternic, demn şi foarte devotat principiilor catolice. Astfel, catolicismul mi s-a întipărit şi mie foarte bine“, a mărturisit actriţa.

Delia PĂTRU

Gisele Bundchen – designer

Cu toate că a ajuns să câştige peste 33 de milioane de dolari pe an, topmodelul brazilian Gisele Bundchen nu pare dispusă să se mulţumească doar cu atât. După ce a devenit cel mai bine plătit model din lume, Gisele a decis să îşi încerce norocul ca designer. În scurt timp, brazilianca îşi va lansa propria colecţie de haine. Noua gamă va fi lansată pe piaţă în primăvara anului 2008, iar creaţiile vor purta emblema Dolce&Gabbana. „Gisele a avut până acum multe oferte de a concepe haine, dar le-a refuzat ca să rămână la ce ştie ea mai bine – podiumul. Dar Dolce şi Gabbana sunt prieteni buni cu ea şi au reuşit, în sfârşit, să o convingă să-şi lărgească orizonturile şi să lucreze cu ei“, a povestit un apropiat al braziliencei. În ciuda faptului că în acest an şi-a reziliat contractul cu Victoria’s Secret, Gisele nu duce lipsă de propuneri şi contracte, ea reuşind cu greu să le onoreze pe toate.

Delia PĂTRU

Exit mobile version