7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Crăciun de vis

Dacă pentru unele vedete Moşul a descărcat din sania trasă de reni cadourile, pe alţii, nu tocmai cuminţi, i-a trecut la finalul listei.

Anul acesta, Gabi Jugaru şi-a luat vacanţa de iarnă chiar înainte de Sărbători, aşa că, pentru el, bucuriile Crăciunului au sosit mult mai repede. Realizatorul emisiunii „Jugaru Shukaru“ de la Pro TV mărturiseşte că a colindat suficiente locuri cât să poată spune că a avut o vacanţă de iarnă pe cinste.

Pe lista farsorului de la Pro TV au fost bifate Viena, Salzburg, München, Augsburg, dar şi Plaiul Foii, Arad, Poiana Braşov şi Iaşi. „Am luat-o şi pe fata mea cea mică, Miruna, cu noi“, a povestit Gabi.

„Am vizitat în Viena Curtea Imperială, locul în care găseşti zeci de trăsuri ce aşteaptă turiştii dornici de o plimbare, cu caii atât de frumos ţesălaţi. Şi nu puteam să ratăm o vizită la restaurantul doamnei Geta, tot în Viena, unde românii care trăiesc şi muncesc acolo se întâlnesc şi îşi potolesc dorul de ţară cu preparate tradiţionale româneşti şi melodii de pe acasă“, a mai spus el.

Vacanţa lui Gabi a continuat apoi în ţară: „Ne-am oprit la Plaiul Foii, locul meu preferat pentru încărcat bateriile, în care Dorin Drăgoi, fostul meu coleg de bancă din liceu, m-a găzduit într-o cabană nou-construită. Piatra Craiului e de departe cel mai frumos munte de pe la noi, şi nu numai! La gura şemineului am depănat amintiri de acum douăzeci şi ceva de ani.

Şi pentru că vacanţa de Sărbători a venit mai repede, farsorul de la Pro TV s-a întâlnit mai devreme şi cu Moş Crăciun: „E drept că Moşul vine atunci când are timp… iar cu mine a fost darnic, pentru că mi-am schimbat maşina“, a mărturisit Gabi bucuros.

 

Cătălin Măruţă şi Andra se pregătesc de colindat

 

Prezentatorul emisiunii „Happy Hour“ de la Pro TV, Cătălin Măruţă, a ales anul acesta să petreacă un Crăciun în familie. Împreună cu Andra, el se pregăteşte serios de colindat, mai ales că Sărbătorile îl vor găsi acasă la iubita sa.

„De Crăciun, eu şi Andra vom merge la Câmpia Turzii, la familia ei. Aşa că anul acesta ne vom întâlni cu Moşul în mijlocul unei familii foarte numeroase. O să colindăm, o să ne bucurăm de prezenţa celor dragi şi, cu siguranţă, ne vom înfrupta cu tot soiul de bunătăţi.

Apoi vom ajunge şi la Târgu Jiu, la părinţii mei, ca să îi colindăm şi pe ei“, a spus Măruţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS