21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCeline Dion, ultimul spectacol în Las Vegas

Celine Dion, ultimul spectacol în Las Vegas

Celine Dion a susţinut de curând ultimul concert din cadrul turneului pe care timp de cinci ani l-a susţinut la Caesars Palace din Las Vegas.

În timpul spectacolului de adio, cântăreaţa de origine canadiană şi-a deschis sufletul în faţa admiratorilor care au ascultat-o cântând de sute de ori pe această scenă, mărturisindu-le că recenziile dure pe care spectacolul le-a primit la început au descurajat-o iniţial, aducând-o la un pas de a renunţa.
Concertul de adio a fost într-adevăr remarcabil, iar cei care au fost prezenţi în sală nu-l vor uita prea curând. A fost un spectacol plin de emoţie, presărat cu monologuri melancolice şi răscolitoare şi amintiri frumoase depănate de Celine Dion, care şi de această dată a fost aplaudată la scenă deschisă. „La un momenta dat simţeam că mă scufund, exact ca Titanicul“, a mărturisit cântăreaţa în timpul unuia dintre monologurile sale. „Dar echipa m-a încurajat, ne-am susţinut şi am continuat, căci spectacolul trebuie să meargă mai departe, chiar dacă au fost foarte multe momente când lucrurile nu au mers cum voiam noi“, a mai spus Celine Dion.
După piesa cântată cu emoţie la sfârşitul ultimului său concert de la Caesars Palace, Celine Dion şi-a invitat pe scenă soţul, Rene Angelil, şi pe fiul lor, Rene Charles, acum în vârstă de şapte ani, care s-a grăbit să adune petalele de tradafiri care au căzut pe scenă şi să i le ofere mamei sale. „Mulţi dintre noi şi-au lăsat în fiecare seară familia acasă doar pentru ca spectacolul să fie cel mai bun şi vă asigur că a meritat efortul“, a spus cântăreaţa emoţionată. 

Turneul „A New Day…“

În anul 2000, când turneul din Las Vegas era încă în stadiul de proiect, cântăreaţa a rămas însărcinată şi i-a spus soţului şi managerului său, Rene Angelil, că nu vrea să continue. „Pentru prima dată simţeam că viaţa mea are un sens, ştiam foarte sigur că voiam să fiu o mamă bună şi eram dispusă să renunţ la cariera de cântăreaţă pentru a mă ocupa de fiul şi familia mea“, spunea Celine Dion într-un interviu pe care l-a dat cu puţin timp înainte de ultimul spectacol.
Însă soţul ei a convins-o să nu renunţe, explicându-i că în joc erau mai multe decât ar fi putut ea crede. Era vorba de foarte multe persoane implicate şi de foarte mulţi bani, căci scena, decorurile şi costumele folosite în timpul spectacolului au costat 95 de milioane de dolari. În plus, contractul pe care Celine Dion îl semnase pentru trei ani urma să îi aducă 100 de milioane de dolari, un record mondial pentru un turneu de prestaţii live. Astfel, ambiţioasa cântăreaţă a mers mai departe, în ciuda primelor recenzii, deloc mulţumitoare, pe care le-a primit după primele câteva concerte din cadrul turneului. Apoi, încet-încet, lucrurile s-au îndreptat, soarele a răsărit şi pe strada ei, iar Celine Dion a încheiat acum seria de cinci ani de concerte susţinute fiecare în faţa a peste 4.000 de spectatori.
Încasări de peste 400 de milioane de dolari

De la prima reprezentaţie din cadrul turneului, în martie 2003, şi până în prezent, spectacolul lui Celine Dion intitulat „A New Day…“ a avut încasări de peste 400 de milioane de dolari, fiind urmărit de aproape trei milioane de fani, iar biletele pentru ultimul spectacol s-au vândut pe eBay chiar şi cu  1.900 de dolari.
Luna trecută, cântăreaţa canadiană a lansat albumul „Taking Chances“, primul din ultimii patru ani, iar înainte de a părăsi scena de la Caesars Palace, Celine Dion şi-a cucerit definitiv admiratorii, cântându-le piesa ce dă titlul albumului. „Mâine dimineaţă mă întorc în lumea reală şi îmi voi relua slujba de mamă şi soţie, mă voi dedica în întregime familiei mele“, a declarat Celine Dion imediat după ultimul spectacol din Las Vegas.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU