Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Brad Bellick în „Prison Break“, Wade Williams în corul bisericii

Cu toate că este cunoscut drept durul căpitan Bellick din serialul „Prison Break“, actorul Wade Williams are preocupări cât se poate de artistice. Pasionat de tot ce înseamnă muzică, actorul a cântat în tinereţe în corul bisericii, deoarece credea că astfel va ajunge în… Rai. Chiar dacă, în prezent, Williams nu mai face parte din corul vreunei biserici, el continuă să compună muzică şi să cânte la flaut, chitară şi muzicuţă.

Tot muzica a fost cea care l-a adus pe Wade pe drumul actoriei. Profesoara sa de canto i-a sugerat să se înscrie la audiţiile pentru un muzical. El a primit rolul şi s-a orientat apoi spre actorie, obţinând în cele din urmă o diplomă la Universitatea Rutgers.

Născut pe 24 decembrie 1961 în Tulsa, Oklahoma, Wade Williams are o impresionantă carieră în televiziune, teatru şi film. Debutul actoricesc şi l-a făcut alături de marele Morgan Freeman, în piesa „Îmblânzirea Scorpiei“, jucată pe scena Teatrului Delicort din Central Park. La scurt timp după acest rol, apariţiile în producţii de televiziune nu au întârziat să apară. În 2005, Wade Williams a primit rolul căpitanului Brad Bellick în serialul-fenomen „Prison Break“ şi a devenit astfel cunoscut în toată lumea.

Mirela MARINESCU

 

S-o facem lată cu Ştefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică Jr. se pregăteşte pentru un sfârşit de an plin de evenimente, printre care lansarea noului album, „Împreună“, cu 13 piese noi, compuse chiar de artist, şi concertele de Crăciun devenite deja tradiţie. Cea mai nouă piesă semnată Ştefan Bănică se numeşte „S-o facem lată!“ şi a fost lansată zilele trecute. Videoclipul este pe măsura renumelui artistului, iar pentru filmarea sa au fost folosiţi peste 100 de figuranţi, pentru care au fost create costume speciale, menite să recreeze atmosfera anilor ’60. Filmările au durat 24 de ore, dar asta nu l-a împiedicat pe Ştefan Bănică să susţină împreună cu cei din band-ul său un concert ad-hoc, interpretând pentru cei prezenţi la filmare un medley cu mai multe piese ce vor fi incluse pe noul său album, care va fi lansat la sfârşitul lunii noiembrie.

Mirela MARINESCU

 

Keo, un caz de dispariţie

Keo a terminat filmările pentru al doilea videoclip de pe albumul „În ochii tăi“. Artistul va deveni martorul dispariţiei misterioase a unui personaj, scena fiind demnă de un film SF. În atmosfera plină de mister creată de regizor îşi fac loc şi elemente şocante din viaţa reală, un conflict între doi bărbaţi care sunt rugaţi de o femeie cu lacrimi în ochi să se împace, dar şi un sărut pasional între două domnişoare. Filmările au durat o zi întreagă, iar vremea nu a fost un aliat al echipei, pentru că scenariul prevedea frig şi vânt, iar afară era o zi foarte frumoasă, motiv pentru care au fost folosite pentru efecte diferite aparate.

Mirela MARINESCU

 

„Hello“ de la Crush şi Alexandra Ungureanu

Crush şi Alexandra Ungureanu au finalizat un nou material, un videoclip la un al doilea single de pe albumul „Hello“, lansat în această primăvară. Filmările au avut loc în mai multe locaţii din Bucureşti şi au durat peste 12 ore. În prim-plan nu sunt Radu, Sorin şi Alexandra, ci o tânără nevăzătoare, care, în urma unei operaţii, îşi recapătă treptat vederea. Ea redescoperă lumea şi e atrasă de fiecare detaliu, telespectatorul fiind părtaş la bucuria pe care o trăieşte personajul principal din clip la vederea primelor feţe din viaţa ei, unele zâmbitoare, altele triste, preocupate. Dacă până acum Crush şi Alexandra îşi jucau propriul rol, de această dată, cei trei intră în pielea unor personaje, medicii din spitalul unde tânăra se operează, trei oameni de afaceri şi trei punkeri.

Mirela MARINESCU

 

Răzvan Fodor urcă pe scena teatrului

Cunoscut din serialul „Om sărac, om bogat“, Răzvan Fodor are parte de o premieră profesională: pentru prima dată, el va urca pe scena unui teatru în calitate de actor. „Este vorba de piesa «No one», care va avea premiera pe 17 noiembrie, la Teatrul Metropolis“, a spus Răzvan. „Pentru mine înseamnă foarte mult să urc pe scena unui teatru, este prima oară când fac asta şi sper să avem parte de aplauzele celor care vor veni să ne vadă. Este o piesă cu patru personaje, care spune povestea unor tineri de prin anii ’95 ce încearcă să îşi facă o trupă“, a adăugat acesta. Răzvan îi are colegi în acest proiect pe Adrian Ştefan, Alexandru Secăreanu, Paul Duncă şi regizoarea Carmen Vioreanu. Premiera are loc sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis.

Mirela MARINESCU

Exit mobile version