24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend


Supă de toamnă

Ingrediente: ceapă, praz, morcov, cartofi, verdeaţă.Mod de preparare: Se căleşte ceapa, se adaugă apa şi se pun pe rând prazul, morcovii. Când acestea sunt aproape fierte, se adaugă şi cartofii. De precizat că, pentru un aspect deosebit, toate ingredientele se taie rotund. După ce au fiert şi s-au adăugat condimentele, se pune şi verdeaţa.

Limbă cu măsline

Ingrediente: limbă, măsline, ceapă, pastă de tomate, făină.Mod de preparare: Se opărăşte limba, se curăţă şi se taie felii. Se aşază apoi în tavă şi se pune deasupra sosul preparat din ceapă călită, pastă de tomate şi făină, dar şi din măsline opărite separat. Se lasă apoi să dea un clocot.

Se poate servi cu piure, cartofi natur şi salată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS