22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAltă faţă a casei

Altă faţă a casei

Dacă tot se apropie luna cadourilor, n-ar fi nepotrivit să o luaţi înainte cu pregătirea surprizelor pentru cei dragi, dar şi pentru dumneavoastră.

Dacă vă gândeaţi să schimbaţi puţin imaginea casei, acum este momentul. Nimeni nu vă va reproşa că aţi aruncat banii pe fereastră într-o situaţie nepotrivită, căci puteţi invoca fără drept de apel apropierea sărbătorilor, calificând toate achiziţiile drept cadouri de casă pentru cei dragi.

Cu siguranţă, soţul va primi cu bucurie noul set de terasă din ratan lucrat manual, cu măsuţă, fotolii, minicanapea, căci mobilierul cel vechi s-a uzat din cauza umezelii.

Preţul noii mobile, 899 de lei. Şi dacă partenerul de viaţă se poate mândri cu un asemenea cadou, ar fi cazul să vă faceţi şi dumneavoastră unul: un set de fotolii din zambilă de apă, asortate cu o măsuţă de cafea cu geam şi picior din lemn exotic, la 329 de lei.

Preţul fotoliilor nu este exagerat, un exemplar ajungând să coste 699 de lei. Interesantă este şi masa de living pentru şase persoane cu blat din lemn exotic şi picioare din zambile de apă, cu scaune din acelaşi material. Masa ajunge la 1.399 de lei, în vreme ce un scaun costă 499 de lei. I-ar sta foarte bine în livingul tocmai renovat, aşa că se va mai gândi înainte de a părăsi magazinul dacă merită investiţia sau nu.

În schimb, pentru teresa închisă de la casa de vacanţă, alege un set de fotolii, preţul unuia fiind de 599 de lei, şi o canapea cu două locuri, la 899 de lei, din iarbă de mare.

Cadouri inedite

 

Canapeaua de la mansardă va fi şi ea înlocuită. Îi va lua locul un model deosebit, o canapea îmbrăcată în in şi bumbac cu un cadru de zambilă la 1.299 de lei. Îşi va face cumva loc în locuinţa din oraş sau la casa de vacanţă şi un şezlong, un fotoliu de relaxare din zambilă, la 1.899 de lei. Pe terasă se va instala cu siguranţă şi o colivie din zambilă cu ratan, la 1.499 de lei. Domnişoara casei o va îndrăgi cu siguranţă, căci adoră orele petrecute pe terasă citind câte un roman în timp ce se leagănă. Tot pentru camera sa, uşor nonconformistă pentru tineretul zilelor noastre, i se va mai oferi drept cadou un paravan lucrat manual din lemn exotic, la 699 de lei, dar şi o oglindă cu ramă din lemn de ulm, lucrată manual, la 300 de lei. S-ar potrivi în peisajul camerei, care aduce ceva din atmosfera secolelor trecute, şi o casetă din lemn de ulm, îmbrăcată în piele şi pictată manual, care poate ascunde fie un model vechi de busolă, fie o oglindă sau, pur şi simplu, câteva sertare care ar putea găzdui micile bijuterii. Preţurile acestor elemente de design variază între 55 şi 200 de lei, în funcţie de dimensiuni şi de complexitatea picturilor. Demne de achiziţionat sunt şi un fotoliu din ratan la 799 de lei, un taburet din lemn de zambile la 299 de lei, fotoliul tip şezlong din iarbă de mare, care costă 599 de lei. Nu poţi rezista nici în faţa setului din lemn de zambilă, o canapea de trei locuri, la 2.699 de lei, canapea pentru două locuri la 1.999 de lei, fotolii la 1.299 de lei, toate accesorizate cu câteva elemente de design ingenios create, pernuţele-săculeţ. În mijlocul lor, o masă, în ton cu modelele de canapele şi fotolii, la 899 de lei. La fel de interesante sunt şi scaunele de bar, care combină inoxul, cadrul fiind construit din acest material, şi zambilă la 659 de lei.

 

Decoraţiuni interioare de bun-gust

 

În deplină concordanţă cu acest mobilier interesant, lucrat manual, sunt şi elementele de design interior, statuete din piatră, modelate şi ele manual, la un preţ de 229 de lei, dar şi piese din bronz, la acelaşi preţ. Vin să completeze galeria decoraţiunilor şi casetele din ulm îmbrăcate în piele şi pictate manual, care şi-au făcut deja loc în coşul de cumpărături al celor care au trecut pragul magazinului cu mobilier asiatic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS