15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Turism inedit

Vine iarna şi… nu-mi pare bine! Avem nevoie de o pauză, de o evadare, de o activitate nouă şi plăcută, care să ne mai încălzească puţintel înainte de a se coborî gerul peste noi! Aşa că hai să dăm o raită prin ofertele agenţiilor. Să fie ceva inedit, să fie distractiv, poate şi romantic. Dar să fie altceva decât până acum!

„Nu rataţi concertul MAROON 5 din München! Oferta expiră la 15.12.2007!“. Aşa sună anunţul agenţiei Travel Studio din Bucureşti, postat pe un site de turism. Atractiv? Evident, mai ales că, aşa cum se întâmplă la case mari, prezenţa la concert implică atât transportul, cât şi cazarea, başca micul dejun. Iată cum este descrisă o astfel de excursie, care nu are loc nici pe tărâmuri exotice, nici în vreo capitală istorică şi pretenţioasă. Durata sejurului este de trei zile şi două nopţi, preţul total fiind de 227 de euro de persoană. Agenţia se obligă să ofere cazare la King’s Hotel Center – de trei stele, având micul dejun inclus. Hotelul pune la dispoziţie parcarea proprie, camere duble şi single şi un restaurant cu adevărat luxos. În preţ este inclusă contravaloarea biletului la concertul trupei de pe 15.12.2007, din München – Zenith.
De menţionat că Travel Studio oferă pachete complete, ce conţin cazare, mic dejun, dar şi bilete la concertele altor artişti precum Chemical Brothers, Chippendales, DJ Bobo, Gwen Stefani, Joe Cocker, Joss Stone, Lord of the Dance, Rod Stewart, Sasha, Schiller, Sunrise Avenue, The Police, Vaya con Dios, Rihanna, Celine Dion, Akon etc. (preţurile pornesc de la 190 de euro).

Cina în Orient Express

Dacă v-aţi plictisit de sunete asurzitoare şi vreţi o seară liniştită, aceeaşi agenţie are cea mai potrivită ofertă. Londra, cina în Orient Express, o experienţă de neuitat!      
Durata sejurului este de trei zile şi două nopţi, iar preţul este de 919 euro. Acesta include: transportul cu avionul Bucureşti – Londra şi retur; cazare la un hotel de patru stele în Londra; călătoria cu British Pullman Orient Express din staţia Victoria Londra şi retur; cina, care include cinci specialităţi culinare, vinuri fine, şampanie şi lichior. Pentru a beneficia de această călătorie cu Orient Express British Pullman, vă recomandăm să faceţi rezervare din timp, deoarece trenul are doar 90 de invitaţi! Plecarea se face din staţia Victoria Londra şi retur! Durata călătoriei este de cinci ore! Pasagerii nu pot coborî din tren în timpul călătoriei! Pentru a participa la această călătorie pe Orient Express, trebuie să aveţi o ţinută vestimentară elegantă! Vă asigurăm că veţi trăi momente memorabile! Grăbiţi-vă, oferta expiră pe 31.12.2007!
 
Senzaţii tari: Florenţa din balon!

Unde să-ţi surprinzi mai frumos iubita şi să-i declari dragostea ta, poate chiar să o ceri în căsătorie, dacă nu deasupra însoritei Italii, într-un memorabil zbor cu balonul, în timpul căruia veţi putea admira peisajele nemaipomenite din Florenţa şi împrejurimile ei… Veţi face fotografii pentru care veţi fi invidiaţi… Şi veţi primi certificat de zbor de la pilotul balonului.
Cu numai 484 de euro, veţi trăi senzaţii tari într-un zbor inedit, la Florenţa. Iată oferta agenţiei Travel Studio: cazare trei zile şi două nopţi la un hotel de patru stele, micul dejun inclus, transport la cerere şi zbor cu balonul!
De asemenea, trebuie respectate câteva reguli: persoanele sub 16 ani vor fi însoţite; copiii trebuie să aibă peste opt ani şi înălţimea de peste 1,40 m! Greutatea pasagerilor trebuie să fie până în 114 kg! Pasagerii nu trebuie să sufere de nici o boală gravă! Pentru a putea avea loc zborul, trebuie să se telefoneze cu o zi înainte, pentru a vedea cum va fi starea vremii! Zborul durează aproximativ o oră! Întregii experienţe trebuie să i se aloce patru ore, deoarece ia ceva timp deplasarea de la punctul de plecare a balonului, distanţa pe care o parcurge şi returul. Trebuie să vă prezentaţi la locul stabilit la ora programată! Îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată, relativ groasă (căciula e obligatorie) şi din materiale naturale. Zborul are loc în cursul dimineţii, în zilele din timpul săptămânii. Alte posibile locaţii de zbor în afară de Florenţa sunt: Roma, Milano, Bergamo, Torino, Padova.
 (sursa: www.turism-360.ro)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS