9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Cu calm şi cu răbdare, aduceţi la normal o mulţime de chestiuni care nu mergeau deloc bine. Datoriile sunt aduse la zi, sarcinile restante sunt încheiate şi vă simţiţi din ce în ce mai bine.

 Taur
Trecerea lentă a timpului vă scoate din sărite, iar rutina vă oboseşte. Speraţi să apară ceva mai interesant azi în program şi, pentru că nici vorbă de aşa ceva, priviţi totul cu dezinteres, nemulţumit de ceea ce vi se oferă.

 Gemeni
Discutaţi despre bani şi afaceri la nivel mai larg, poate chiar internaţional. Dacă vă ocupaţi de export, de turism, de transport peste hotare, totul merge strună.

 Rac
Gândul vă zboară departe, la cineva drag, care nu este prin preajmă. Primiţi o scrisoare de dragoste sau plecaţi într-o călătorie romantică şi relaxantă.

 Leu
Cineva se implică în afacerile dumneavoastră şi le cam dă peste cap, dar veţi reacţiona, chiar şi agresiv dacă este nevoie, pentru a vă apăra munca.

 Fecioară
Persoanele mai în vârstă se opun propunerilor dumneavoastră şi ori trebuie să vă puneţi în joc toată răbdarea şi tenacitatea pentru a le convinge, ori trebuie să amânaţi unele planuri pentru altădată.

 Balanţă
Fiţi atent la bani, pentru că există riscul să faceţi un gest brusc, ce v-ar putea lăsa cu portofelul gol: o investiţie proastă, un împrumut greu de adus la zi, o afacere neprofitabilă. Vi se cam termină banii, de aceea sunteţi deprimat.

Scorpion
Nu vă place cum sunteţi tratat de unele persoane şi veţi riposta dur la afronturile lor. Chiar dacă în sinea dumneavoastră sunteţi jignit, rănit, puternic afectat de cele auzite, veţi lua figura unui om stăpân pe situaţie, care e gata de luptă pentru a-şi apăra drepturile.

 Săgetător
Un răspuns oficial, o întrevedere de afaceri, un sfat de la un specialist au rol stimulativ în proiectele dumneavoastră, pentru că vă dau mai mult curaj de a merge mai departe, de a trece la etape superioare.

 Capricorn
Viitorul se prezintă în culori foarte promiţătoare şi ajungeţi la un moment mult aşteptat. Aţi atins un punct excelent al acţiunilor începute, ce vor asigura o evoluţie şi mai bună de acum încolo.

 Vărsător
Totul merge excelent şi vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră. Aveţi suficiente ocazii de a vă remarca, de a spune ce credeţi, de a face un pas în faţă pentru a vă face auzită vocea şi a vă face observată prezenţa.

 Peşti
Unii se cam distrează pe seama dumneavoastră, apelează la minciunele, la linguşeli, la glumiţe proaste doar pentru a se amuza, numai că efectul lor asupra dumneavoastră nu este deloc bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS