12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Un producător de băuturi lansează „apa spirituală“

Un producător de băuturi din America mizează pe un ajutor divin în noua sa activitate pe care intenţionează să o lanseze. După cum informează site-ul Yahoo!News, bărbatul vrea să comercializeze o aşa- zisă „apă spirituală“. Pe ambalajul sticlei în care se va afla produsul va fi imprimat chipul lui Iisus. „Equilibre“, una dintre mărcile de apă pe care le produce compania americanului, va avea pe etichetă chipul lui Iisus, iar pe cealaltă parte va fi imprimată o rugăciune în limba engleză şi în spaniolă. Fondatorul firmei a declarat că pentru a creşte moralul oamenilor s-a gândit să aleagă un obiect pe care oamenii îl au mereu la ei. Aşa a ajuns la sticla de apă.

Râsul, un stimulent pentru angajaţi

Râsul la birou duce la o productivitate mai mare. După cum informează agenţia italiană de presă Ansa, descoperirea îi aparţine lui Chris Robert, cercetător în cadrul Universităţii din Missouri. „Glumele între colegi duc la creşterea creativităţii, la formarea de conexiuni interpersonale şi la o stare de bună dispoziţie benefică“, a declarat psihologul. Potrivit acestuia, persoanele care au un simţ al umorului foarte bine dezvoltat au şi rezultate mai bune în munca pe care o depun şi reuşesc să ducă la aplanarea conflictelor în timpul şedinţelor. „Atunci când şeful nu este un zbir şi glumeşte cu angajaţii, rezultatul este unul vizibil. Îndatoririle sunt duse la bun sfârşit şi munca este mai eficientă, iar şeful este apreciat de către angajaţi“, a mai spus Chris Robert.

Manhattan, locul preferat de sinucigaşi

Cel puţin un sinucigaş din zece decide să îşi pună capăt zilelor în Manhattan. După cum informează agenţia italiană de presă Ansa, acesta este rezultatul unui studiu publicat recent de cotidianul Daily News. Între locurile turistice preferate de sinucigaşi se mai numără Empire State Building, Times Square şi podul George Washington, a cărui pistă pentru traversarea de către pietoni are o balustradă cu puţin mai mare de un metru. Între 1990 şi 2004, 274 de persoane care nu locuiesc în New York şi-au pus capăt zilelor în Manhattan.

Dita von Teese va fi Mata Hari

Dita von Teese va interpreta rolul Mata Hari pe marele ecran. După cum informează site-ul haisentito.it, fosta soţie a rockerului Marilyn Manson va fi protagonista filmului regizat de Martha Fiennes, care prezintă viaţa celebrei femei-spion care a fost ucisă în Franţa în timpul primului război mondial. „Dita are puţină experienţă. Cred însă că este perfectă pentru a da viaţă personajului Mata Hari“, a declarat regizoarea. Dita a fost aleasă pentru acest rol în primul rând pentru asemănarea fizică dintre ea şi Mata Hari. Filmările vor începe peste câteva luni. Cariera cinematografică a Ditei se pare însă că prinde din ce în ce mai bine contur. Ea va interpreta, de asemenea, un rol în pelicula „The Boom Boom Room“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS