12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Primiţi o veste bună ce anunţă o revenire la normal a unor probleme, în perioada următoare. Fie are un impact financiar, fie este vorba doar de un sentiment de liniştire a apelor după o perioadă agitată.

 Taur
Azi ar fi trebuit să fiţi actor principal într-un eveniment cu totul deosebit, dar ceva amână lucrurile şi vă face să vă pierdeţi speranţa că se mai poate întâmpla ceva bun. Poate trebuia să plecaţi într-o călătorie sau să participaţi la o confruntare profesională.

 Gemeni
Atitudinea unora – orgolioasă, ambiţioasă, nervoasă – vă face să staţi în banca dumneavoastră, lăsându-i pe alţii să se afirme. Nu vă place să vă luptaţi cu cei care recurg la agresivitate verbală sau fizică.

 Rac
Atmosfera de cuplu s-a mai liniştit, dar s-a şi răcit puţin, pentru că unul dintre parteneri priveşte mult mai serios şi mai profund lucrurile, lăsând raţiunea să conducă, iar celălalt priveşte totul mai romantic, la nivel adolescentin.

 Leu
Situaţia financiară este motiv de tristeţe, ba chiar de depresie, pentru că aţi fi vrut să cumpăraţi ceva deosebit, mai scump, dar nivelul banilor din cont nu vă permite acum nici un lux.

 Fecioară
Cineva umblă cu cioara vopsită cu dumneavoastră şi vă abureşte spunându-vă vorbe frumoase, care însă nu sunt sincere. Nu credeţi azi tot ce auziţi, mai ales dacă este vorba de declaraţii de dragoste.

 Balanţă
Conflictele nu vă sunt niciodată pe plac, se ştie că vă plac armonia şi echilibrul, dar azi nimeriţi într-un mediu ostil, tensionat, în care nu vă simţiti bine.

Scorpion
Cu calm şi cu răbdare, puteţi face progrese vizibile în activităţile începute, jucaţi un rol central în diverse acţiuni colective şi felul dumneavoastră calculat şi rece ajută şi pe ceilalţi colaboratori să privească lucrurile cu detaşare.

 Săgetător
Aveţi banii necesari pentru a vă permite o plăcere personală, de aceea aţi putea ieşi în oraş la cumpărături sau mergeţi la un restaurant bun, gusturile fine, capriciile personale pot fi pe deplin satisfăcute azi, fie de unul singur, fie în compania unor persoane a căror prezenţă o agreaţi.

 Capricorn
Sunteţi ineficient la muncă pentru că vă zboară gândul în prea multe direcţii şi concentrarea este zero. Parcă aţi fi dispus să pasaţi altora sarcinile importante şi să vă ocupaţi doar de lucrurile mărunte, ce nu necesită concentrare.

 Vărsător
Vă implicaţi în munca altora, pentru că aceştia nu se descurcă singuri. Deşi nu vi se cere ajutorul, vreţi să participaţi activ la tot ce se petrece în jur, ba chiar vă place să preluaţi pe umerii dumneavoastră şi problemele altora.

 Peşti
V-aţi aşteptat la un anumit succes în acţiunile acestei zile, dar nu ajungeţi deocamdată la scopul propus. Pentru că lucrurile nu ies conform planurilor, aveţi tendinţa să alunecaţi spre depresie şi tristeţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU