8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Este momentul să puneţi capăt unui conflict ce vă deranjează deja de prea multă vreme. Ori nu mai discutaţi cu cel care a stârnit disputa, ori găsiţi o concluzie care să satisfacă ambele tabere. Poate nu e tocmai finalul mult dorit, dar măcar veţi avea linişte după aceea.

 Taur
Nu aveţi încredere în ceea ce vă transmite un prieten sau partenerul de viaţă şi începeţi să faceţi tot felul de scenarii negative cu privire la adevăratele lor intenţii. Aveţi impresia că vi se ascunde ceva, că declaraţiile lor sunt false sau imparţiale şi căutaţi să descoperiţi adevărul din gesturi, din mimică, din semnalele transmise pe alte căi decât cele verbale.

 Gemeni
 Discuţiile cu dumneavoastră sunt o reală plăcere pentru oricine, de aceea veţi primi multe telefoane sau invitaţii la o cafea. Sunteţi vesel, pus pe glume, iar informaţiile pe care le transmiteţi aduc o undă de optimism celui care le primeşte.

 Rac
Aveţi nişte bani la dispoziţie şi, pentru că nu aveţi datorii urgente de adus la zi, vă puteţi permite unele cheltuieli pentru propria plăcere sau nevoie. Sunteţi mult mai curajos în afaceri, luaţi decizii care, nu foarte curând, îşi vor arăta roadele.

 Leu
Banii pe care i-aţi adunat împreună cu familia pot lua acum calea unor investiţii domestice masive: cumpăraţi mobilă, începeţi redecorarea sau renovarea locuinţei sau poate aţi pus ochii pe un teren undeva şi urmează să începeţi o construcţie.

 Fecioară
Oboseala îşi spune cuvântul pentru că sunteţi suprasolicitat. Unii vor ceva de la dumneavoastră, alţii – altceva, iar dumneavoastră sunteţi unul singur şi nu ştiţi cum să mai multumiţi pe toată lumea. Pe lângă programul personal încărcat, vă treziţi şi cu alte solicitări de la prieteni sau colegi aflaţi în impas.

 Balanţă
Prietenii vă înconjoară cu simpatie şi bucurie şi nimic nu vă face mai mare plăcere acum decât să ieşiţi undeva cu cei de aceeaşi vârstă şi cu aceleaşi preocupări. V-aţi putea alătura unui grup de persoane, în mijlocul cărora vă veţi simţi excelent.

 Scorpion
Ceva vă blochează iniţiativa, nici curaj să gândiţi parcă nu aveţi, pentru că vă este teamă de consecinţele propriilor dumneavoastră fapte. Sunteţi avertizat că nu ar trebui să faceţi un anumit gest sau să porniţi o acţiune, de aceea preferaţi să staţi în banca dumneavoastră, aşteptând un moment mai potrivit.

 Săgetător
 Sunteţi mai curajos în discuţiile cu cei care vă sunt superiori şi nu vă veţi lăsa intimidat nici de vârsta, nici de faima, nici de poziţia ierarhică a celui din faţa dumneavoastră. Dacă aveţi ceva de spus, o faceţi cu fermitate, cu argumente logice şi cu încredere că aveţi dreptate.

 Capricorn
Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră în compania unui profesor, a unui superior, a unei persoane ce impune distanţă şi respect. Vă simţiţi inferior lui şi nu aveţi curajul de a vă exprima cu naturaleţe. Vă căutaţi cuvintele, încercaţi să nu jigniţi sau să nu lăsaţi vreo impresie greşită, de aceea abordaţi o atitudine timidă şi umilă.

 Vărsător
Atmosfera din cămin este tensionată, pentru că unul dintre membrii familiei se întoarce nervos acasă. Trebuie înţeles, pentru că a avut o zi plină şi are nevoie şi de eliberare, dar şi de consolare. Sunteţi persoana cea mai potrivită pentru a-l asculta şi a-i fi alături, dar nu vă aşteptaţi la un ton prea plăcut din partea lui.

 Peşti
Iubirea a ajuns într-un punct sensibil, în care vi se cere un efort în plus pentru a restabili atmosfera paşnică şi plăcută. Partenerul are nişte probleme şi ar avea nevoie de ajutor, de aceea vă veţi sacrifica propriile preocupări sau sarcini pentru a-i sta alături.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS