11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Faceţi planuri de viitor alături de familie, dar este vorba de investiţii masive. Trebuie să analizaţi cu toţii dacă veţi face faţă acestor cheltuieli, pentru a nu dezechilibra bugetul familiei. Interesul comun se îndreaptă ori spre o mutare de proporţii, ori spre un eveniment costisitor.

Taur

Viaţa de cuplu este o reală fericire, nicăieri nu vă simţiţi mai bine decât în preajma celui drag. Puteţi ieşi undeva împreună, unde veţi lăsa o impresie foarte bună. Atrageţi atenţia că vă stă bine împreună, deci să nu vă mire că lumea vă invidiază pentru felul cum vă întelegeţi cu partenerul.

Gemeni

Aţi ajuns la finalul unei acţiuni, dar nu vă place senzaţia de după. Aveţi impresia că nu aţi făcut tot ce se putea pentru a rezolva totul cu bine şi vă îndoiţi că aţi ajuns la ceea ce aveaţi cu adevărat în plan.

Rac

Intraţi azi în contact cu foarte multă lume şi aveţi o foarte bună cooperare cu străinii. Puteţi primi sfaturi excelente de la persoane cu care poate nu aţi mai schimbat nici o vorbă până acum, deci nu fugiţi de colectivităţi numeroase, deoarece în mediile aglomerate se pot afla şi persoanele care vă pot susţine.

Leu

Ar trebui să treceţi pe la un cabinet medical pentru a vă elibera de o temere. Aveţi nişte simptome ciudate prin organism şi singura soluţie ar fi să cereţi un sfat specializat de la medic. Contactul cu oficialităţile sau cu reprezentanţii unor instituţii naşte senzaţii puternice din punct de vedere emoţional, de parcă v-ar fi teamă de confruntare.

Fecioară

Aveţi pretenţii mari astăzi, atât de la lume, cât şi de la dumneavoastră. Nu vă puteţi subestima când vă cunoaşteţi valoarea într-o împrejurare în care vă simţiţi cu un cap deasupra tuturor. Aţi vrea să vi se aprecieze ideile, să fiţi lăudat, să vă exprimaţi punctul de vedere, deoarece consideraţi că sunteţi cel mai bine pregătit.

Balanţă

Vi se oferă o şansă excelentă de a vă remarca sau sunteţi pus în faţa unui eveniment cu totul deosebit, dar vă prind într-un moment dificil, încât aţi putea rata ocazia. Prea puneţi multe întrebări, şi această suspiciune exagerată poate duce, în final, la o ratare.

Scorpion

Este agitaţie mare în preajma dumneavoastră, intraţi în contact cu multe persoane, mai ales femei, cu care aveţi diverse moduri de comunicare. Unele vă sunt prietene sincere cu care colaboraţi excelent, fiind de aceeaşi vârstă cu dumneavoastră, altele sunt mult mai rigide şi nu vă puteţi deschide în faţa lor.

Săgetător

A rămas o chestiune nerezolvată în trecut care îşi cere acum dreptul să fie finalizată. Aruncaţi o privire înapoi ca să descoperiţi restanţele uitate, pentru că acum lucrurile ar putea merge mult mai bine ca prima dată.

Capricorn

Aveţi câştig de cauză în orice competiţie sau dispută profesională. Ideile dumneavoastră sunt mult mai bine argumentate şi degeaba se chinuiesc inamicii să vă contrazică şi să vă reducă la tăcere, pentru că sunteţi cel mai bun.

Vărsător

Afacerile merg lent, dar sigur şi sunteţi mulţumit de felul în care se clădeşte planul la care contribuiţi alături de nişte colaboratori. Există, uneori, neînţelegeri între colegi, dar interveniţi în micile dispute pentru a face pace.

Peşti

A sosit vremea unei mari decizii, prin care să alegeţi o cale nouă de mers în carieră sau afaceri. Aţi amânat mult acest moment, sperând poate alte condiţii pentru a porni la drum, dar acum nu mai puteţi aştepta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS