10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Nu vă place felul cum vă judecă unele persoane din colectiv şi, pentru că vă ştiţi nevinovat, sunteţi pregătit să vă faceţi singur dreptate.

 Taur
Sunteţi energic, aveţi iniţiative bune, un factor activ în colectivul din care faceţi parte. Dacă toţi ceilalţi aşteaptă soluţii de la alţii, se pare că azi dumneavoastră sunteţi vedeta care joacă rolul central în orice decizie şi orice început.

 Gemeni

Vă certaţi prea mult şi fără rost cu partenerul de viaţă şi cu cei apropiaţi. Ei nu merită să le vorbiţi pe un asemenea ton, dar sunteţi stresat, irascibil, vărsându-vă nervii pe cine nu merită.

 Rac

Ceva nu merge bine în viaţa dumneavoastră, nu v-au ieşit unele planuri aşa cum aţi sperat, iar acum suferiţi o decepţie. Familia este cu adevărat alături de dumneavoastră şi nu vă lasă să alunecaţi spre depresie, ci vă ridică moralul cu încurajări şi glume.

 Leu

Intuiţia vă atrage atenţia asupra unei situaţii în care vă simţiţi defavorizat şi, pentru a recâştiga ceea ce vi s-a luat, trebuie să fiţi mai ambiţios.

 Fecioară
Trebuie să opriţi o activitate de la serviciu ori pentru că şeful vă atrage atenţia că nu aţi mers pe drumul cel mai bun şi ar fi cazul să revizuiţi totul, ori pentru că aveţi impresia că nu este ceva în regulă.

 Balanţă
Ca să vă vedeţi un vis împlinit, ar trebui să vă bazaţi mai mult pe forţele proprii decât pe ajutorul celor din jur.

 Scorpion

Drumurile acestei zile vă obosesc pentru că nu reuşiţi să rezolvaţi tot ce aveaţi în plan. Ori mai plecaţi şi mâine, ori relaţia cu cei care vă aşteaptă la destinaţie merge greoi, ca atare, consideraţi că este o zi dificilă, ce vă va stresa peste măsură.

 Săgetător
Treceţi peste probleme fluierând şi nimeni nu vă poate strica azi buna dispoziţie. Chiar dacă nimeriţi în medii ostile, apăsătoare, rigide, nu vă pasă deloc de modul celor din jur de a comunica şi sunteţi la fel de jovial şi de simpatic cu oricine.

 Capricorn
Azi poate fi o zi decisivă pentru cariera dumneavoastră, ca şi cum faceţi o alegere importantă, ce-şi va arăta urmările pe termen lung de acum încolo.

 Vărsător
Situaţia materială cunoaşte un moment de echilibrare, pentru că primiţi o sumă de bani exact la momentul potrivit ca să achitaţi o factură. Nu simţiţi banii ca pe o povară, ci sunteţi foarte mulţumit de felul cum s-au aşezat toate.

 Peşti
Finalul unui proiect se tot amână, deşi v-aţi pierdut de mult interesul pentru a-l continua. Nu mai găsiţi resurse pentru a vă concentra, deci totul pare să fie o prelungire inutilă, prin care consumaţi timp şi bani fără rost.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS