12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Aveţi un vis de atins şi, datorită încurajărilor celor din jur, chiar şi planurile dumneavoastră cele mai îndrăzneţe prind contur. Aveţi încredere în ceea ce doriţi să atingeţi şi depuneţi toate eforturile pentru a ajunge mai repede la ţelul final.

 Taur
Aţi muncit mult, uneori vi s-a părut că încercarea depăşeşte resursele dumneavoastră de energie, dar, iată, tot efortul depus a meritat.

 Gemeni
Trebuie să vă administraţi în aşa fel banii încât să faceţi faţă mai multor plăţi în acelaşi timp. Fiţi mai atent cum cheltuiţi, nu vă aventuraţi în direcţii neclare şi începeţi să mai puneţi şi un ban deoparte.

 Rac
Intervenţia incorectă a unui rival vă ţine pe loc, nu aţi fost atent atunci când aţi acceptat cândva implicarea sa şi acum descoperiţi că aţi greşit.

 Leu
Munca dumneavoastră este bine remunerată, astfel încât aţi putea afla veşti excelente despre viitoare măriri de salariu, despre câştiguri, investiţii profitabile, ocazii bune de afaceri.

 Fecioară
 Nu vă înţelegeţi cu cei care reprezintă autoritatea, şeful, instituţiile majore, părinţii, soţul(a), pentru că aveţi şi dumneavoastră o părere de spus.

 Balanţă
Aveţi o suferinţă pe suflet şi credeţi că, dacă o ţineţi ascunsă, nu va afecta pe nimeni. Dacă vă doare ceva spuneţi, pentru că există cineva în preajmă care este preocupat de ceea ce se întâmplă în inima dumneavoastră şi ar putea fi de ajutor pentru a vă simţi din nou eliberat de griji.

 Scorpion
Sunteţi mai timid, mai tăcut ca niciodată şi fugiţi de lume, ca să nu supăraţi pe nimeni cu o criză de personalitate. Vă daţi seama că prezenţa dumneavoastră ar putea deranja pe cineva, de aceea preferaţi să staţi deoparte.

 Săgetător
O greşeală poate avea efecte nedorite, ca atare, deschideţi bine ochii şi nu vă lăsaţi păcălit de aparenţe. Aveţi un fler aparte de a descoperi defecte, fisuri, probleme ascunse în acţiunile începute, astfel încât să le puteţi elimina înainte de a avea consecinţe neplăcute.

 Capricorn
O persoană cu influenţă vă poate rezolva uşor problema, dar trebuie să aveţi curajul de a bate la uşa cui trebuie. Unii ar putea apela la o „pilă“, la o cunoştinţă cu relaţii sus-puse, pe când alţii se informează suficient de bine pentru a găsi persoana cea mai potrivită în ceea ce îşi propun.

 Vărsător
Colaboratorii vă dezamăgesc, aţi aşteptat altceva de la ei. Au făcut promisiuni care acum se dovedesc
simple vorbe şi vă propuneţi ca altădată să nu mai faceţi echipă cu astfel de persoane.

 Peşti
Suferiţi din cauza unei dezamăgiri pe care cineva drag v-o cauzează, dar care nici nu-şi dă seama de acest lucru. Nu puteţi exprima în cuvinte ceea ce a produs în inima dumneavoastră, dar vi se citeşte pe chip supărarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS