Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Salt cu paraşuta la 95 de ani

O femeie de 95 de ani şi un copil de zece ani au sărit sâmbătă cu paraşuta la Mont-Saint-Michel (Franţa), pentru a aduna fonduri pentru copiii din Caşmir, victime ale cutremurului din 2005, informează site-ul Yahoo!News. „A fost minunat! Sunt gata să sar din nou. Nu am avut palpitaţii şi nici dureri de stomac“, a declarat Blanche Olive, de 95 de ani, pe aeroportul din Breville-sur-mer, din apropiere de localitatea Granville, unde a aterizat. Reuşita lui Olive, care a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri, reprezintă un record pentru Franţa. Precedentul data de la cea de-a 60-a aniversare a debarcării în Normandia, când un veteran american, de 90 de ani, a efectuat o săritură. Evenimentul face parte dintr-o serie de acţiuni organizate de Asociaţia umanitară Verticale Pole, ce au drept scop adunarea de fonduri pentru construirea de şcoli în Caşmir.

Se caută şef pentru Serviciile Secrete din Elveţia

„Persoană cu abilităţi de conducere, capacitate de analiză şi de muncă mai mult decât medie, competenţe sociale, care nu aparţine unui mediu politic sau internaţional, foarte exigentă şi cu simţ politic dezvoltat“. Acesta este anunţul publicat de Administraţia federală elveţiană pentru ocuparea unui post de şef al Serviciilor Secrete elveţiene. Postul de director al Serviciului de Informaţii Strategice din cadrul Ministerului elveţian al Apărării presupune, de asemenea, şi cunoaşterea a trei limbi: germană, franceză şi engleză. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare şi experienţă într-o funcţie de conducere de câţiva ani. Actualul şef al Serviciilor Secrete elveţiene, Hans Wegmüller, de 63 de ani, va ieşi la pensie la sfârşitul lunii mai 2008.

Soţia lui Sting a apelat la injecţiile cu botox

Soţia lui Sting, Trudie Styler, a asistat recent la o prezentare de modă, arătând la fel de bine ca manechinele de pe podium. După cum informează site-ul pipole.net, chiar dacă Trudie a declarat mereu că înfăţişarea ei se datorează dietei sănătoase şi exerciţiilor fizice, surse din anturajul său au precizat că aceasta a făcut injecţii cu botox, deoarece vârsta începuse să îşi spună cuvântul. Trudie, de 53 de ani, a urmat mulţi ani tratamente cu colagen pentru a atenua cicatricele pe care le are în urma unui accident de circulaţie.  

Kylie Minogue şi-a cenzurat documentarul

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a cerut scoaterea câtorva scene din documentarul în care este protagonistă şi care a fost filmat de prietenul său, William Baker. După cum informează site-ul pipole.net, vedeta i-a cerut lui Baker să renunţe la scenele în care ea plânge în urma unor certuri cu iubitul său, Olivier Martinez. De asemenea, au fost cenzurate imaginile în care artista îşi schimba costumul înaintea unui concert. „Kylie a vrut un documentar cu bune şi rele, dar sunt foarte multe scene pe care fanii nu le vor vedea, pentru că nu se potrivesc cu imaginea pe care ea vrea să le-o arate. Există scene în care cântăreaţa se dezbracă. Nu are cicatrice în urma mastectomiei parţiale, deoarece şi-a făcut operaţii estetice. Dar ea nu a fost mulţumită de aceste scene şi a hotărât să fie scoase“, a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Exit mobile version