16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
A sosit vremea să puneţi punct unei etape. Faceţi o ultimă recapitulare şi trageţi concluzia corectă, ţinând cont de etapele parcurse până acum. Sunteţi mulţumit la final de capitol, dar nu trebuie să priviţi înapoi, ci să aşezaţi acest episod undeva în memorie, pentru a vă folosi doar de învăţăturile trase.

 Taur
Staţi de vorbă cu cel drag şi ajungeţi la o soluţie care vă convine amândurora. Dialogul este paşnic, amical, plăcut, amândoi punând în valoare, tandreţea, grija pentru celălalt, simpatia pe care v-o purtaţi reciproc. Primiţi semne de prietenie din toate părţile.

 Gemeni
Sunteţi la mijloc între două direcţii şi nu ştiţi care este cea mai bună. Deciziile se iau extrem de greu astăzi tocmai pentru că găsiţi argumente şi pro, şi contra pentru toate alternativele. Parcă aţi vrea şi una, şi alta, dar cui să daţi prioritate?

 Rac
Aveţi multe de făcut astăzi şi de energia dumneavoastră depinde succesul tuturor acţiunilor începute. Nu puteţi sta locului nici o clipă. Treceţi de la o activitate la alta, dar fără să grăbiţi nimic. Reuşiţi să vă organizaţi şi să vă concentraţi foarte bine, pentru a ajunge la rezultate de care să fiţi mândru.

 Leu
Sunteţi aproape de cel drag sau simţiţi nevoia să vă ofere mai multă atenţie. Sufletul dumneavoastră tânjeşte după puţină linişte şi fericire şi primul de la care aveţi asemenea aşteptări este partenerul.

 Fecioară
 Sunteţi mai preocupat de viitor, de etapele următoare ale acţiunilor în care sunteţi implicat şi pregătiţi terenul cu atenţie. Perspectivele dumneavoastră sunt extinse până departe şi nu vă preocupă câtuşi de puţin prezentul.

 Balanţă
Vi se oferă o lecţie de viaţă ce vă va fi de ajutor cândva. Nu le ştiţi chiar pe toate, deci acceptaţi şi păreri de la alţii. Întotdeauna mai există ceva interesant de aflat din dialogul deschis cu lumea.

 Scorpion
Nu vreţi să luaţi legătura cu nimeni, consideraţi că vă puteţi descurca foarte bine şi pe cont propriu. Este o atitudine uşor ostilă faţă de lume, având impresia că deţineţi adevărul în toate.

Săgetător
Vă descătuşaţi dintr-o situaţie ce vă obligă să respectaţi reguli stricte. Acum vă simţiţi iar liber, fără atâtea pe cap, şi vă permiteţi o pauză pentru sufletul dumneavoastră.

 Capricorn
Consideraţi că deţineţi soluţia cea mai bună într-o situaţie cu multe posibilităţi de interpretare. Unii spun una, dumneavoastră spuneţi alta, deci trebuie să folosiţi argumente logice puternice pentru a demonstra că adevărul este la dumneavoastră.

 Vărsător
Începeţi o activitate nouă, ce vă entuziasmează la maximum. Lucraţi cu plăcere, de aceea totul va evolua repede spre rezultatele pe care le-aţi visat. Prindeţi un curent ascendent spre a ajunge uşor la ţelul propus, încât nu vă vine nici dumneavoastră să credeţi ce norocos sunteţi.

 Peşti
Trebuie să analizaţi foarte bine o situaţie şi să daţi un răspuns rapid. Cineva depinde de ceea ce spuneţi, deci fiţi atent ce decideţi! Aveţi informaţiile necesare pentru a trage cea mai bună concluzie, dar trebuie să vă bazaţi numai pe propriile criterii de selecţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS