Acasă Magazin Bucătăria de weekend

Bucătăria de weekend

Ciorbă de burtă

Ingrediente: 100 g de burtă de vită fiartă, morcovi, ceapă, păstârnac, smântână, ouă, usturoi, oţet.

Mod de preparare: Se fierbe burta împreună cu zarzavaturile. Se alege apoi burta şi se face compoziţia din zeama rezultată în urma fierberii, la care se adaugă smântână şi gălbenuşuri. Se prepară apoi „faţa“ din morcov dat pe răzătoarea mică şi ulei. După ce a fost preparată, se pune în compoziţie. Se serveşte cu hrean, smântână şi ardei.

Biftec a la pizzaiola

Ingrediente: 200 g de muşchi de vită, 50 g de ceapă, 50 g de ardei gras, 50 g de măsline feliate, 2 căţei de usturoi, 200 g de suc de roşii, verdeaţă şi condimente.

Mod de preparare: Se tranşează muşchiul de vită în trei bucăţi, care se dau prin făină şi se trec prin tigaie. Se adaugă ceapa şi ardeiul gras. Se călesc, se pun usturoiul şi măslinele, după care sosul de roşii, condimentele şi verdeaţa. Se poate servi cu garnitură de legume proaspete: conopidă, varză de Bruxelles, broccoli.

Reţete oferite de restaurantul Picadilly

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version