20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Ar trebui să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, deşi aveţi un program supraîncărcat care nu vă permite să lăsaţi treaba pe altădată.

 Taur
Fiţi pe fază la toate propunerile cu impact financiar de astăzi, pentru că arată interesant. Ori vi se oferă şansa de a intra într-o afacere ca asociat, ori cineva vă propune un contract ce nu trebuie ratat.

 Gemeni
Abia aşteptaţi un eveniment pe care îl consideraţi foarte important şi căruia îi acordaţi o aură specială, considerând că este un scop atins, un vis împlinit.

 Rac
 Pentru că aşteptarea se prelungeşte până la un anumit punct din planurile dumneavoastră, începeţi să vă pierdeţi interesul şi nu mai depuneţi aceleaşi eforturi pentru a ajunge la ce v-aţi propus.

 Leu
Sunteţi pus într-o situaţie jenantă, care nu vă onorează absolut deloc, iar orgoliul dumneavoastră are cel mai mult de suferit.

 Fecioară
 Aţi putea afla veşti bune din familie legate de cei mai mici sau de apariţia unui copil, în perspectivă imediată. Atmosfera este plăcută, veselă, destinsă pe oriunde treceţi, intrând în contact cu persoane tinere şi lipsite de griji.

 Balanţă
 Întâlniţi la momentul potrivit persoana care deţine soluţia cea mai bună pentru rezolvarea problemelor care vă preocupă.

 Scorpion
Certurile se încing mai ales în familie, de la chestiuni domestice legate de bani, mâncare, curăţenie. Figura centrală feminină a familiei – mama, soţia – joacă un rol important în aplanarea conflictelor
 Săgetător
Nu aveţi încredere într-un prieten care ridică semne de întrebare în privinţa credibilităţii şi seriozităţii. Trebuie să verificaţi informaţiile pe care vi le oferă, deoarece intuiţia vă spune că nu sunt date corecte.

 Capricorn
Preferaţi intimitatea căminului, de aceea veţi fi o gazdă primitoare dacă vă vin prietenii acasă.

 Vărsător
Starea emoţională este extrem de agitată, se apropie un eveniment ce naşte emoţii intense în sufletul dumneavoastră, trac, timiditate, teamă, şi vă este greu să vă păstraţi calmul când vine vreun afront de la alţii.

 Peşti
O zi calmă, liniştită, în care multe aspecte revin la normal. Intraţi în contact cu reprezentanţii unei instituţii care au rolul de a vă rezolva problemele pentru care îi solicitaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS