10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Sunteţi cam strâmtorat în plan financiar şi sunteţi foarte atent la cheltuieli, ca să nu vă dezechilibraţi şi mai mult bugetul.

 Taur
Iubirea este tot ce aveţi mai frumos pe lume şi vă dedicaţi celui drag cu toată fiinţa. Formaţi un cuplu exemplar, care poate stârni invidii în anturaj.

 Gemeni
Aţi avut încredere într-o persoană care v-a înşelat aşteptările şi acum regretaţi că v-aţi lăsat păcălit.
 
 Rac
Atenţie până unde întindeţi azi coarda în cazul în care vă implicaţi într-o dispută aprinsă cu un coleg, pentru că discuţia se poate termina prost: cu o ruptură, cu o decizie pe care o veţi regreta mai târziu.

 Leu
 Grijile vă copleşesc, dar nu sunteţi dumneavoastră genul de om care se plânge în faţa unei provocări. Dimpotrivă, alungaţi temerile şi emoţiile negative şi pregătiţi-vă pentru luptă, deoarece aveţi toate şansele de a reuşi în ceea ce v-aţi propus.

 Fecioară
 A sosit momentul să luaţi taurul de coarne şi să vă exprimaţi o părere în faţa tuturor: cu încredere, curaj, fermitate, fără a da dovadă de nici un pic de emotivitate.

 Balanţă
 Prezenţa unui părinte sau a unei persoane cu multă experienţă de viaţă vă inspiră un sentiment de siguranţă şi de ocrotire.

 Scorpion
Deşi unii se oferă să vă dea sfaturi prieteneşti, dumneavoastră nu aveţi nevoie de ele, ci reacţionaţi destul de agresiv

 Săgetător
 Conflictele se încing uşor la locul de muncă din cauza diferenţelor mari de opinie între colaboratori. Dumneavoastră vă vedeţi serios de treabă, dar se trezesc unii să comenteze, să critice, să intervină în munca dumneavoastră.

 Capricorn
 Aşteptaţi cu mult entuziasm un eveniment fericit, care vă încununează cu succes eforturile depuse de dumneavoastră până acum.

 Vărsător
Mai aveţi mult de lucru până să ajungeţi la rezultatele scontate, dar v-aţi cam pierdut interesul pentru ceea ce faceţi.

 Peşti
Aveţi două sarcini de rezolvat în acelaşi timp şi nu ştiţi cui să daţi prioritate. Ori le veţi face pe amândouă simultan,  ori le amânaţi în aşa fel încât să vă ocupaţi pe rând de ele, ca să nu fie nici una defavorizată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU