17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

 Berbec
Sunteţi mai impulsiv decât de obicei, dar acest lucru vă ajuta în rezolvarea unor probleme importante.

 Taur
Dorinţa de a câştiga cât mai mulţi bani vă face neiertător faţă de greşelile colaboratorilor. Acasă, iniţiativa partenerului de viaţă de a aduce unele îmbunătăţiri în locuinţă şi în viaţa de familie se vor izbi de neînţelegerea şi nervozitatea dumneavoastră.

 Gemeni
Dacă participaţi la examene, interviuri sau preselecţii, aveţi toate şansele să obţineţi rezultatele dorite. Obrăznicia unui membru tânăr al familiei vă va face cu adevărat să „scoateţi flăcări“.
 
 Rac
Este indicat să căutaţi compania celor care vă inspiră pentru că astăzi o promovare vă bate la uşă.

 Leu
Interpretarea greşită a unor cuvinte sau gesturi ale dumneavoastră de către un coleg vă poate crea mari necazuri astăzi, dar situaţia se va clarifica zilele viitoare când lucrurile îşi vor relua cursul normal.

 Fecioară
Puneţi la suflet orice mărunţiş şi reuşiţi astfel să-i supăraţi pe membrii familiei dumneavoastră. Conflictele sunt la tot pasul astăzi, iar tema principală o reprezintă aspectul financiar.

 Balanţă
Veţi primi veşti interesante astăzi, care vă vor face să munciţi mai mult decât de obicei. Ar fi bine să vă  organizaţi puţin activitatea astfel încât să duceţi la îndeplinire tot ceea ce v-aţi dorit.

 Scorpion
Începeţi să înţelegeţi ceea ce faceţi şi noi perspective nu întârzie să apară. Chiar dacă în ultimele zile aţi fost puţin agitat, de-acum va urma o perioadă benefică pentru dumneavoastră din punct de vedere social.

 Săgetător
Atrageţi în jurul dumneavoastră persoane de toate felurile de a căror atenţie vă bucuraţi foarte tare. Folosiţi cuvintele în folosul dumneavoastră şi asta îi face chiar şi pe cei mai neîncrezători să vă invidieze.

 Capricorn
Aveţi parte de o zi liniştită, plină de sentimente nobile şi întâmplări plăcute. Veţi fi răsplătit de cei din jurul dumneavoastră pentru efortul pe care îl faceţi şi pentru faptul că-i susţineţi.

 Vărsător
Sunteţi pus la grele încercări astăzi. Vă confruntaţi cu sentimente şi gânduri confuze ale căror cauze nu le puteţi afla.

 Peşti
Încercaţi să păstraţi pentru dumneavoastră gândurile personale pentru a nu strica relaţiile cu ceilalţi. Sentimentele pe care le nutriţi faţă de anumite persoane ar putea ieşi însă la iveală şi în alte moduri şi v-ar putea aduce nu doar bucurii, ci şi o mulţime de neplăceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS