Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Pete Doherty, criticat de Naomi Campbell

Naomi Campbell îl critică dur pe Pete Doherty pentru că a făcut-o să sufere pe prietena ei, Kate Moss, de care solistul de la Babyshambles s-a despărţit de curând. Campbell l-a atacat în mai multe rânduri pe Doherty şi spune că noul iubit al lui Kate Moss, rockerul Jamie Hince, este o alegere mult mai potrivită. „Am auzit zvonuri că există un bărbat nou în viaţa lui Kate. Este extraordinar, mă bucur pentru ea. Merită pe cineva mai bun decât Pete Doherty, merită pe cineva care să o respecte şi să aibă grijă de ea“, a spus Naomi Campbell.

 

Daft Punk doreşte încă o colaborare cu Kanye West

Membrii trupei Daft Punk îşi doresc să mai colaboreze cu rapperul Kanye West, pentru că sunt foarte impresionaţi de succesul pe care acesta l-a înregistrat în topuri cu piesa „Stronger“. Kanye West a contribuit la piesa „Harder, Better, Faster, Stronger“ a francezilor de la Daft Punk, iar aceştia sunt nerăbdători să mai facă o dată echipă cu rapperul. „Celor de la Daft Punk le-a plăcut la nebunie felul în care a ieşit albumul şi accentele hip-hop pe care Kanye West le-a dat soundului formaţiei şi doresc să mai colaboreze cu el şi pentru alte piese“, a declarat agentul lui Kanye West pentru MTV.

 

Rockerul Dave Grohl, antitehnologie

Dave Grohl de la Foo Fighters este atât de puţin interesat de tehnologie încât spune despre el că parcă ar fi un membru al unei comunităţi Amish. Cântăreţul spune că a petrecut atât de mult timp în spatele tobelor pe vremea când cânta la Nirvana încât a fost complet izolat de tot ceea ce înseamnă tehnologie şi noutăţi în tehnologie. El chiar spune că s-ar putea foarte bine integra într-o comunitate Amish, din acest punct de vedere. „Pentru că am fost atât de mult toboşar, nu am prea avut de-a face cu electricitatea“, a glumit Grohl.

 

Eva Longoria pune cariera pe primul loc

Eva Longoria a promis că nu va rămâne curând însărcinată pentru că nu vrea să părăsească serialul „Neveste disperate“. Proaspăt căsătorită cu jucătorul de baschet Tony Parker, actriţa nu face un secret din dorinţa sa de a îşi întemeia o familie, dar spune că este hotărâtă să pună cariera pe primul loc şi să se concentreze pe serialul care a consacrat-o. „Şi eu, şi Tony ne dorim copii, dar vreau să mă implic în realizarea serialului care mi-a schimbat viaţa în bine“, a explicat Eva Longoria.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version