11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPreferinţele culinare ale starurilor

Preferinţele culinare ale starurilor

Fie că este vorba despre diete sănătoase sau nu, starurile de la Hollywood nu rezistă de multe ori tentaţiei de a-şi satisface preferinţele culinare.

 

Diete, exerciţii fizice, diete şi din nou exerciţii fizice. Jessica Simpson este o vedetă care s-a impus de mult ca una dintre cele mai sexy celebrităţi de la Hollywood. Tot ea este cea care lansează ultima modă în Cetatea Filmului în materie de diete şi programe pentru menţinerea formei fizice, asta graţie noului său antrenor personal. Rezultatele pe care le-a afişat sunt cea mai bună reclamă pentru a demonstra că regimul său de viaţă este unul cât se poate de sănătos: tonică, nici grasă, nici slabă şi, mai presus de toate, plină de energie.

Actriţa Eva Mendes, al cărei fizic stârneşte şi el invidia a numeroase doamne, a declarat că secretul său este pizza şi pâinea prăjită. John Mayer, Kanye West şi Mandy Moore sunt doar câteva dintre vedetele care i-au urmat exemplul.

 

Bucătăria italiană – în topul preferinţelor

 

Cântăreaţa Gwen Stefani a declarat că adoră să mănânce spaghetti şi sushi, în timp ce actriţa Angelina Jolie a dezvăluit că îi place să mănânce la McDonald’s, iubeşte cerealele Cheerios şi tequilla.

Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, a declarat că mănâncă la McDonald’s şi că urăşte alcoolul, obişnuind să bea numai RedBull. Prea mult adevăr nu se află în declaraţiile sale, ţinând cont de faptul că Paris este cunoscută ca o iubitoare a paharului, fiind chiar condamnată la închisoare după ce a fost prinsă la volan în stare de ebrietate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS