22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

 Berbec
Vă bucuraţi de linişte în familie, deşi pare să fie o atmosferă cam plictisitoare, dar benefică în cazul în care lucrurile nu au mers în ultima perioadă. Rutina casnică vă ocupă tot timpul, dar vă asumaţi sarcinile care vă revin cu responsabilitate, conştient că trebuie să le facă cineva. Vă preocupă mai mult curăţenia, alimentaţia, activităţile direct legate de domiciliu.

 Taur
O persoană cu autoritate sau cu funcţie importantă apare în calea dumneavoastră exact când aveaţi mai mare nevoie de ea pentru a vă lua o povară de pe umeri. Intervenţia sa este salvatoare, pentru că are experienţa sau poziţia necesară pentru a deschide uşile potrivite pentru soluţionarea problemei dumneavoastră. Legea este de partea dumneavoastră şi nimeni nu se poate opune verdictului legal dat în favoarea dumneavoastră. Aveţi deplin câştig de cauză în orice confruntare.

 Gemeni
Este o zi cu extreme în care puteţi avea parte de un eveniment cu două variante diametral opuse de interpretare: ori e cel mai bun lucru care vi se întâmplă, ori un adevărat dezastru. Depinde cum ştiţi să valorificaţi ocazia, deoarece tentaţia de a comite o infracţiune pentru a obţine ceva mai bun decât vi se cuvine se poate dovedi cea mai mare greşeală. Încercaţi să păstraţi drumul corect, orice ar fi!
 
 Rac
Sănătatea nu este la cote maxime, sunteţi stresat şi energia este precară. Vă asumaţi nişte sarcini casnice peste puterile dumneavoastră, cu riscul de a vă consuma tot timpul pentru a duce la capăt nişte treburi în bucătărie sau prin casă. Insomniile vă dau târcoale acum şi v-aţi putea trezi dimineaţă cu o oboseală cruntă, ce nu vă lasă să vă concentraţi eficient la muncă. Randament zero.

 Leu
Piedicile nu v-au lăsat să ajungeţi la scopul propus, dar azi nu vă lăsaţi înfrânt cu una-cu două, ci găsiţi rezerve de ambiţie şi energie care vă ajută să depăşiţi cu brio orice impas. Nici o piedică nu e atât de mare pentru dumneavoastră acum, pentru că sunteţi pregătit de orice, gata să vă luptaţi cu rivalii, cu întârzierile, cu refuzurile până iese aşa cum vreţi.

 Fecioară
Partenerul de suflet vă este şi cel mai de nădejde prieten şi colaborator, pentru că simte când aveţi nevoie de susţinere şi v-o oferă necondiţionat pentru că vă iubeşte. Dacă vreţi ca o problemă să fie rezolvată repede şi bine, gândiţi-vă, înainte de orice, la jumătatea dumneavoastră. Fie că e vorba de un serviciu în avantajul dumneavoastră sau de un împrumut în bani, partenerul vi le poate oferi fără să stea pe gânduri.

 Balanţă
Timpul ţine cu dumneavoastră şi trece în aşa fel încât să vă susţină în atingerea unui anumit ţel. Dacă aveţi nevoie de un răgaz, reuşiţi să îl obţineţi, astfel încât să aveţi la dispoziţie orele necesare pentru a mai prelungi un termen-limită sau a vă termina o activitate. Apare, de unde nici nu speraţi, un sfat bun sau un ajutor salvator din partea unui grup de persoane.

 Scorpion
Nu prea aveţi chef să staţi la discuţii, deşi lumea vă solicită prezenţa, sfatul, părerea. Chiar dacă unii vă invită în oraş, chiar dacă sună telefoanele în continuu, abordaţi o atitudine foarte rece şi distantă, ca şi cum nu vă interesează nimic.

 Săgetător
O zi de succes, ce vă inspiră un sentiment de calm, de împăcare cu sine, de linişte interioară, de bucurie. Probabil aţi aşteptat rezolvarea unei probleme de cuplu şi pentru că azi apare vestea cea bună, răsuflaţi uşurat şi vă liniştiţi. Succesul este asigurat şi în plan sentimental, deci, dacă vă place de o anumită persoană, faceţi un pas înainte, pentru că veţi atrage atenţia într-un mod special.

 Capricorn
Investiţi sume mari de bani pentru confortul casnic, deci, dacă aveţi ceva rezerve financiare puse deoparte, primul lucru care vă atrage ar fi o locuinţă nouă, un obiect de mobilier, un set de geamuri noi etc. Dacă veţi propune familiei să cumpăraţi ceva pentru casă, vor fi de acord imediat.

 Vărsător
Urcaţi în maşină şi plecaţi la drum, deşi nu la mare depărtare de casă, dar oricare ar fi destinaţia, ceea ce vă aşteaptă la capăt va deveni motiv de bucurie pentru dumneavoastră. Vă întâlniţi cu persoane plăcute, amuzante, tinere, a căror prezenţă vă face bine. Puteţi cunoaşte pe cineva nou, cu care veţi lega, de acum încolo, o prietenie dinamică, din care amândoi veţi avea de câştigat.

 Peşti
Nu vă înţelegeţi bine cu colegii de muncă, din cauza unor diferenţe mari de opinie. Deşi vă susţineţi punctul de vedere cu oarecare agresivitate, ceilalţi vă conving că au dreptate, pentru că vin cu argumente logice bine documentate. Nu este suficient să ridicaţi tonul pentru a vă face ascultat, ci contează şi ceea ce spuneţi. Nu vă enervaţi, ci meditaţi asupra părerilor celorlalţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS