5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHollywood - regatul tinerelor speranţe

Hollywood – regatul tinerelor speranţe

George Clooney? Un bătrânel simpatic. Cameron Diaz? Nu arată rău, dar a cam trecut vremea ei. Acum pe val la Hollywood sunt actorii tineri şi frumoşi, cu care adolescenţii americani se identifică.

Dincolo de Ocean, cinematografia se orientează din ce în ce mai mult spre publicul adolescentin, care are mari probleme în a se identifica în întregime cu Brad Pitt sau Julia Roberts, actori ce au trecut binişor de prima tinereţe. Mai nou, adolescenţii şi-au orientat gusturile spre farmecul lui Zach Efron, vedeta din „High School Musical“, realizat de Disney Channel, sau spre Emma Roberts, nepoata de 17 ani a Juliei Roberts, care, deşi nu are frumuseţea şi zâmbetul irezistibil ale mătuşii sale, a reuşit să se strecoare în sufletul tinerilor. Unele dintre exponentele noului val sunt deja celebre, precum Katherine Heigl sau Rhona Mitra, cunoscute din seriale precum „Grey’s Anatomy“ sau „Boston Legal“. Alţii, precum Shia La Beuf, starul din blockbuster-ul „Transformers“, sunt extrem de căutaţi de regizori şi producători de calibru – Steven Spielberg sau George Lucas.

 

Tineri cu caracter

 

Pe val este şi Charlie Cox, de 25 de ani, londoneză pursânge, protagonista peliculei „Stardust“, o aventură fantastică, în distribuţia căreia apar Ian McKellen, Peter ‘O Toole şi Sienna Miller, plus „vrăjitoarea cea rea“ Michelle Pfeiffer, dispusă la orice pentru a-şi recupera tinereţea pierdută. Însă cei doi tineri care reprezintă cel mai bine acest nou val de speranţe la Hollywood şi care nu au nimic în comun cu excesele „fetelor rele“ Lindsay Lohan şi Paris Hilton, aflate mai tot timpul în clinicile de dezintoxicare sau în închisoare, sunt Zach Efron şi Emma Roberts. Efron, care în octombrie va împlini 20 de ani, s-a remarcat în muzicalul „Hairspray“, în care a apărut alături de John Travolta şi Michelle Pfeiffer şi care acum este ocupat cu filmările la „High School Musical“ 2 şi 3. Cea de-a doua vedetă pe val este Emma Roberts, fiica fratelui celebrei Julia Roberts. În acest an, a fost una dintre protagonistele peliculei „Nancy Drew“, iar pe micul ecran este o prezenţă constantă. În prezent lucrează la pelicula „Wild Child“, povestea unei prinţese trimise de tatăl său într-o severă şcoală din Marea Britanie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS