12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi un vis măreţ în minte, dar nu prea are cine să vă ajute să-l vedeţi mai repede materializat. Nu vă bazaţi pe alţii, concentraţi-vă asupra acestui ţel, pentru că-l puteţi atinge şi prin forţe proprii.

Taur
Se anunţă un eveniment deosebit la orizont, numai că nu este o situaţie clară, ci mai degrabă un vis, o iluzie, o speranţă pe care vă construiţi un întreg plan de acţiune.

Gemeni
Aţi putea fi indus în eroare cu bună ştiinţă de un inamic ce-şi doreşte să vă dea deoparte. Poate manipula informaţiile, vă poate transmite veşti mincinoase sau intervine incorect în treburile dumneavoastră.

Rac
Eraţi trist şi abătut, preocupat de nişte probleme pe care le agravaţi singur cu gândirea negativă şi depresia care vă dau târcoale. Totul poate fi depăşit mult mai uşor dacă v-aţi detaşa un pic de situaţie.

Leu
Găsiţi o soluţie excelentă de rezolvare a unei probleme care vă frământă. Veţi fi foarte mândru după ce o veţi pune în practică, aşa că veţi avea motive bune pentru a vă lăuda.

Fecioară
Este o zi obositoare, din cauza rutinei şi a treburilor multe şi mărunte de care trebuie să vă ocupaţi.

Balanţă
Este o zi dificilă din punct de vedere emoţional, în care sunteţi vulnerabil la orice mic afront. O criză psihică greu de ţinut sub control vă poate lua acum prin surprindere sau poate apărea o problemă neprevăzută de sănătate.

Scorpion
Conflictele cu cei din familie se încing de la orice, se emit păreri adverse pe marginea unor chestiuni comune. Tensiunile se resimt mai ales între fraţi, între copiii de vârste apropiate, între soţ şi soţie, pentru că fiecare are impresia că deţine adevărul într-o problemă.

Săgetător
Familia vă este de mare ajutor în rezolvarea unei chestiuni importante ori legate, de serviciu, ori de bani. Intervin concret în situaţia creată şi vă oferă sfaturi practice dintre cele mai utile.

Capricorn
Ar trebui să plecaţi la drum pentru rezolvarea unei chestiuni profesionale. Poate este o delegaţie, o deplasare în interes de serviciu sau, la destinaţie, vă aşteaptă o întâlnire decisivă prin care cariera dumneavoastră poate căpăta alt sens.

Vărsător
Unii se joacă puţin cu nervii dumneavoastră şi fac tot felul de glume pe marginea unor chestiuni pe care le consideraţi importante. Nu vă place atitudinea lor superficială, uşuratică şi aţi fi aşteptat, din partea lor, o intervenţie serioasă, matură, la obiect.

Peşti
Nu primiţi din partea celui drag semne de afecţiune pe măsura celor pe care i le arătaţi dumneavoastră. Este mai rece, mai rigid, mai lipsit de tandreţe, dar atitudinea lui poate fi influenţată de unele probleme concrete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS