16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

IA TE UITĂ

Distracţie cu Dick şi Jane (Fun with Dick and Jane)
Regia: Dean Parisot
În rolurile principale: Jim Carrey, Tea Leoni
Comedie – 2005

HBO, ora 20.00 

Viaţa nu a fost nicicând mai bună pentru Dick Harper (Jim Carey) şi iubitoarea lui soţie, Jane Jane (Tea Leoni), semn sigur că lucrurile nu pot decât să se înrăutăţească.
Dick a aşteptat răbdător 15 ani să devină vicepreşedinte la Globodyne. Ziua mult aşteptată soseşte în cele din urmă. Şeful său, Jack McCallister (Alec Baldwin), îl promovează, iar soţia sa decide să demisioneze de la agenţia de turism la care lucrează.
Dar bucuria nu ţine mult. Globodyne şi McCallister sunt implicaţi într-un scandal gigantic, iar compania intră în faliment. Dick ajunge să tragă ponoasele, în timp ce şeful său, datorită funcţiei, reuşeşte să se salveze. Un timp, Dick aşteaptă în zadar ca o companie rivală să-l angajeze. Îngropaţi în datorii şi ameninţaţi să-şi piardă bunurile, Dick şi Jane încep să întreprindă furturi nocturne, lăsându-şi fiul de şase ani în grija credincioasei lor menajere. O vreme sunt încântaţi şi revigoraţi de viaţa pe care o duc, simţindu-se un fel de Bonnie şi Clyde ai zilelor noastre.
Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 5,9.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS