10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMobilier vechi şi ornamente moderne pentru locuinţă

Mobilier vechi şi ornamente moderne pentru locuinţă

Casa reprezintă un loc special, unde vă relaxaţi şi unde reveniţi în fiecare seară după programul încărcat de la serviciu. Pentru ca totul să fie în armonie, achiziţionaţi obiecte pentru decor asortate locuinţei.

Fie că vă decideţi să zugrăviţi în roz sau portocaliu sau doriţi culori mai închise, fie că mobila este un pic mai sobră sau mai jucăuşă, obiectele de ornament trebuie să fie în ton. Magazinele de specialitate oferă produse pentru toate gusturile şi în diverse nuanţe, care se potrivesc uşor casei dumneavostră. Pentru aceia dintre dumneavoastră care sunteţi în căutarea unor obiecte decorative, Sara Blu a făcut o trecere în revistă a preţurilor şi a produselor disponibile.

Din gama Wizart puteţi achiziţiona obiecte din sticlă pictate manual. Din această gamă fac parte sfeşnicele, cu preţuri cuprinse între 22,30 şi 35,90 lei.

Alături de sfeşnic puteţi pune un coşuleţ cu lumânări aromate. Cele mai mari lumânări costă 69 de lei şi pot avea trei fitile, iar cele mai mici costă 1,9 lei. Se mai poartă boluri cu petale parfumate. Acestea costă, în funcţie de mărimea punguţei cu petale, între 9,20 şi 28,99. Bucheţelele de trandafiri, fie artificiali, fie uscaţi, le puteţi găsi la preţul de 9 lei.

Pentru camerele mai spaţioase sunt indicate vazele mai mari. Puteţi găsi fie vaze din sticlă, în nuanţe de portocaliu cu aplicaţii Swarovsky, la preţul de 281 de lei, fie vaze din sticlă cu ceramică pe deasupra la preţul de 60,50 lei. Pentru un plus de efect, puteţi să alăturaţi lângă vaze platouri cu aceeaşi nuanţă. Un asemenea platou, tot cu aplicaţii Swarovsky, costă 237 de lei.

 

Mobilier de modă veche pentru o casă nouă

 

Pentru cei mai romantici dintre dumneavoastră, se poate face pe comandă mobilier din lemn de cireş sau de mesteacăn, alb sau maro, care să semene cu ceea ce vedeţi prin pozele vechi din podul bunicii. Imaginaţi-vă un colţ din cameră cu un asemenea mobilier cu alură veche. O masă din lemn de mesteacăn, cu 5 sertare, costă 941,44. Vă mai puteţi orienta spre o consolă italiană, cu 3 sertare, din lemn pictat manual, pe care o găsiţi la preţul de 700 de lei. Deasupra măsuţei puneţi o oglindă în valoare de 375 lei şi alături un suport de ziare din lemn de mesteacăn pe care îl găsiţi la preţul de 422,17 lei.

În acest colţ se mai poate alătura o veioză înaltă din bambus la 486 de lei, un set de perdeluţe de 1,50×2,80 pe care le puteţi cumpăra cu 70,7 lei, pernuţe decorative din satin în diverse nuanţe în valoare de 32,70 lei. Magazinul vă mai oferă şi albume foto realizate din cânepă sau bambus care pot sta pe măsuţă. În funcţie de mărimea albumului foto, preţurile sunt cuprinse între 37,80 şi 55,30 lei.

Pentru cei ataşaţi de tradiţia românească a olăritului, au apărut o serie de obiecte din ceramică, pictate manual, cu forme şi imagini avangardiste. În această gamă intră bolurile de 69,40 lei, vaze de la 37,80 la 62,9 lei şi fructiere la 69,40. Moderne sunt şi pietricelele pentru decor în diverse culori şi mărimi, cu preţuri cuprinse între 4,50 şi 5,80 lei.

Pentru cei care preferă în casă obiecte de lux, mai pretenţioase la întrebuinţare, se găsesc seturi de pahare sau de farfurii, din porţelan de Boemia sau din cristale Da Vinci. Un serviciu de porţelan pentru 12 persoane costă, cu reducere de 20%, 1.686,40 lei. Serviciul de masă costă 1.616,96 lei, iar serviciul de cafea, 564 de lei. Produsele din cristal Da Vinci ating preţul de 277,60 lei pentru un set de şase pahare în timp ce un set de whisky, format dintr-o sticlă şi patru pahare, costă 277 de lei.

Adăugaţi pe perete un ceas elegant din lemn de frasin, pe care îl găsiţi cu 519 lei. Pentru o ambianţă cât mai plăcută pulverizaţi în aer deodorant de cameră, disponibil la preţul de 30,80 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS