13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Relaţia de cuplu merge greoi, nu vă mai înţelegeţi aşa de bine şi orice efort de a sta de vorbă se soldează cu un eşec. Mai sunt şi astfel de momente apăsătoare în doi, dar nu trebuie să aşteptaţi doar de la partener să repare situaţia, ci trebuie să faceţi şi dumneavoastră ceva.

Taur

Un plan se strică pe neaşteptate şi, ca să redresaţi situaţia, aveţi nevoie de ajutor. Aveţi aproape exact persoana potrivită pentru a vă scoate din impas, dar trebuie să vă asumaţi vina pentru cele întâmplate.

Gemeni

Vă aflaţi în compania unei persoane care vă oboseşte, comunicarea merge greoi, oricât v-aţi strădui să discutaţi cu diplomaţie. Vă irită, vă contrazice, are mereu ceva de comentat împotriva dumneavoastră şi, decât să vă stricaţi ziua, mai bine evitaţi orice dialog cu aceasta.

Rac

Discuţia cu un colaborator vă deschide alte perspective asupra modului de a rezolva o problemă. Devine salvatorul dumneavoastră, sfătuitorul de nădejde, cel mai bun prieten, mesagerul unor veşti excelente.

Leu

Puteţi repurta un succes deosebit în plan financiar: puneţi mâna pe o afacere de milioane, semnaţi un contract rentabil, cumpăraţi un obiect scump, de mult visat, deci tot ce ţine de bani poate deveni motiv de satisfacţie.

Fecioară

Se apropie un eveniment de care vă este puţin teamă, aveţi impresia că nu veţi face faţă aşa cum s-ar cuveni şi evitaţi confruntarea. Dacă s-ar putea amâna totul, aţi fi mult mai fericit.

Balanţă

Sunteţi atât de irascibil încât vă enervaţi pe oricine, chiar şi pe necunoscuţii întâlniţi pe stradă. Dacă ieşiţi undeva în lume, în spaţii aglomerate, totul vă va deranja, încât veţi riposta agresiv la orice afront, cât de mic.

Scorpion

Sunteţi cam neatent şi neglijenţa cu care trataţi unele lucruri v-ar putea cauza prejudicii. Cineva ar putea profita de superficialitatea pe care o abordaţi şi ar putea avea numai de câştigat văzând că luaţi în glumă totul.

Săgetător

Sunteţi foarte grăbit, trebuie să rezolvaţi totul dintr-o suflare, să ajungeţi la o anumită destinaţie imediat şi să terminaţi o sarcină presat de timp. Vă descurcaţi de minune, pentru că reuşiţi să vă canalizaţi bine energia spre ce aveţi de făcut.

Capricorn

Aveţi ceva de sărbătorit la final de săptămână: o reuşită profesională, un succes personal, deci e posibil ori să participaţi alături de colegii de muncă la un eveniment cu tentă festivă – recepţie, ceremonie de premiere, rezultatele oficiale ale unui concurs etc.

Vărsător

Cândva aţi făcut o gafă, iar acum, când sunteţi pe cale să repetaţi figura, deveniţi mai înţelept. Vă abţineţi să vă mai aruncaţi la primul impuls, într-o direcţie incertă, şi sunteţi excesiv de prudent, ca nu cumva să greşiţi din nou.

Peşti

Este o zi norocoasă, în care toate vă merg ca pe roate. Aveţi parte de surprize plăcute, de întâlniri amuzante, de evenimente ce vă pun pe dumneavoastră în prim-plan. Azi vă bucuraţi din plin de auspiciile bune ale zilei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS