6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
De la o banală ceartă puteţi descoperi cine vă este un adevărat duşman, pentru că nu se va putea abţine să nu vă spună vreo două vorbe usturătoare cu prima ocazie. Poate nu e rău, uneori, să-i provocaţi pe cei care nu vă au la suflet, ca, prin dispute aprinse, să-şi dea arama pe faţă şi să ştiţi cu cine aveţi de a face.

 Taur
Aveţi cam puţin timp la dispoziţie pentru a vă apuca serios de o treabă cu adevărat importantă: o afacere, o activitate de durată, o muncă de concentrare sau de acumulare de informaţii. Veţi încerca să terminaţi totul repede şi, pentru că timpul vă presează, nu veţi ajunge la cele mai bune rezultate. Nici cu banii nu staţi prea bine.

 Gemeni
Împreună cu cei dragi, plănuiţi o mutare de domiciliu, o călătorie frumoasă, o vacanţă perfectă, deci tot ce este legat de deplasări sau de schimbări de direcţie vă apropie mai mult. Poate fi totuşi vorba şi de un rămas-bun. Vă pleacă nişte musafiri sau părăsiţi un loc unde v-aţi simţit foarte bine.
 
 Rac
Prezenţa unui amic în anturajul dumneavoastră intim vă deranjează, ca un musafir nepoftit care vă creează un sentiment de nesiguranţă. Reduceţi comunicarea cu acesta, pentru că nu aţi dori să afle ceva secret despre dumneavoastră. Consideraţi că nu merită încrederea dumneavoastră, ca atare, sunteţi extrem de reţinut ori de câte ori încearcă să vă tragă de limbă.

 Leu
Vă aflaţi în compania unei persoane mai în vârstă, care impune respect, de la care, dacă i-aţi acorda mai multă atenţie, aţi avea multe de învăţat. Totul e să nu vă încăpăţânaţi să vorbiţi numai dumneavoastră şi să credeţi că sunteţi singurul înţelept. Există altcineva mult mai documentat sau mai experimentat în anturaj, care vă poate oferi o lecţie de viaţă pe gratis.

 Fecioară
Începe un week-end de vis, dedicat iubirii. Oferiţi şi primiţi afecţiune la cote maxime şi nimic nu vi se pare mai frumos decât să fiţi alături de cel drag. Dacă încă nu aveţi pe cineva la suflet, apare de undeva o persoană care vă atrage atenţia şi veţi nutri sentimente pure de dragoste de la prima vedere, chiar dacă, deocamdată, abia se înfiripă ceva. Întâlnirile între sexe opuse nasc idile romantice azi.

 Balanţă
Rutina acestei zile vă plictiseşte, aţi fi dorit altceva mai interesant de făcut, dar nu apare nici o ocazie. Va trebui să vă mulţumiţi cu puţin, cu lucrurile mărunte de acasă sau cu întâlniri neimportante pe stradă, cu unele cunoştinţe care nu vă fac plăcere.

 Scorpion
Vă vine o idee excelentă de afaceri şi ar trebui să vă gândiţi foarte serios să o puneţi în practică. Aveţi azi un simţ aparte pentru câştig. Ştiţi exact unde să investiţi, ce profil să alegeţi pentru o eventuală firmă de succes sau, dacă nu aveţi curaj să porniţi pe cont propriu- deşi ar trebui-, e bine să oferiţi altcuiva ideea dumneavoastră profitabilă. Dacă ieşiţi la cumpărături, pe bărbaţi îi atrag maşinile şi accesoriile auto, iar pe femei… bărbaţii cu bani.

 Săgetător
Chiar dacă e week-end, succesele profesionale pot apărea şi astăzi. Participaţi împreună cu colegii la o recepţie dată în cinstea unei reuşite comune sau repurtaţi o victorie de zile mari. Munca dumneavoastră este răsplătită din plin. Dacă v-aţi străduit pentru a vă remarca, pentru a atinge un apogeu în carieră, azi poate fi momentul dumneavoastră de glorie.

 Capricorn
Retrăiţi cu aceeaşi intensitate o reuşită de demult sau vă întâlniţi cu un vechi prieten. Trecutul revine în actualitate, cu evenimente fericite, şi aveţi din nou ocazia de a vă bucura. Parcă şi acum, după atâţia ani, încă simţiţi fericirea de atunci şi răscoliţi amintirile frumoase care v-au făcut viaţa mai bună cândva.

 Vărsător
Atmosfera de acasă este apăsătoare pentru că unul dintre membrii familiei trece printr-un moment mai dificil şi trebuie să-i fiţi aproape. O problemă de sănătate, o stare de nesiguranţă, o depresie sau un program încărcat îl ţin pe cel drag departe, dar veţi găsi o cale ori de a-i sări în ajutor ori de a-i arăta  înţelegerea.

 Peşti
Vă plac discuţiile intelectuale, culturale, din care aveţi ceva de învăţat. Aveţi şansa de a găsi un interlocutor la nivelul aşteptărilor dumneavoastră: inteligent, comunicativ, bine informat. Sunteţi stimulat intelectual şi vă exprimaţi părerea cu mai mult curaj. Nu numai că vă place ceea ce are de spus, dar vă faceţi respectate şi apreciate şi propriile opinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS