21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Păpuşă zâmbitoare pe plaja din Olanda

O imensă păpuşă zâmbitoare, construită din piese Lego, a fost pescuită din mare în Olanda. După cum informează Tgcom.it, uriaşa păpuşă reprezintă un bărbat de vreo doi metri şi jumătate care afişa pe piept mesajul ironic „No real than you are“ („La fel de real pe cât eşti şi tu“). Mastodontul cu cap galben, pantaloni roşii şi tricou albastru a fost zărit de o femeie, căreia i s-a părut că păpuşa înota spre plaja olandeză şi a avertizat autorităţile maritime. Păpuşa a fost recuperată din apă de un grup de muncitori din Zandvoort, în nordul Olandei. Potrivit martorilor, uriaşa păpuşă plutea la o distanţă considerabilă de mal.

Mai bine închisoarea decât ţigara

O femeie din Statele Unite a făcut tot posibilul să ajungă în spatele gratiilor, în încercarea de a scăpa de viciul tutunului. După cum informează Libero.it, din păcate, femeia nu a avut prea mulţi sorţi de izbândă. Jodi Perkins, de 39 de ani, din Iowa, a fost convinsă că închisoarea era singura soluţie de a scăpa de dependenţa de tutun. Perkins fuma două pachete de ţigări pe zi. „Am făcut tot posibilul, nu am nici măcar 40 de ani şi totuşi respir cu dificultate. Aş face orice ca să renunţ, chiar şi să merg la închisoare. Mă simt mult prea rău“, a declarat americana.

Justin şi Beyonce – marii favoriţi la MTV Video Music Awards

Justin Timberlake şi Beyonce sunt marii favoriţi ai ediţiei din acest an a premiilor MTV Video Music, fiecare fiind nominalizat la şapte categorii. După cum informează Tgcom.it, Beyonce este creditată cu cele mai mari şanse pentru câştigarea premiilor pentru cel mai bun videoclip, pentru artista anului, dar şi pentru colaborarea cu Shakira la piesa „Beautiful Liar“. La titlul de videoclipul anului, solista americană îl are rival chiar pe Justin, pentru colaborarea sa cu Timbaland. De asemenea, Timberlake este marele favorit pentru titlul de artistului anului. Debutanta Rihanna a primit şi ea cinci nominalizări, majoritatea pentru „Umbrella“. Ceremonia va avea loc pe 9 septembrie, în Las Vegas, şi va fi prezentată de Timbaland.

Elvis trăieşte şi locuieşte în Argentina

Elvis Presley, regele rock’n’roll-ului, nu a murit, ci locuieşte undeva în Argentina. Cel puţin aşa reiese din cel mai recent număr al ediţiei sud-americane a revistei Rolling Stone. Mitul lui Elvis Presley, alimentat decenii întregi de zvonuri legate de faptul că ar trăi într-un alt colţ al planetei, a fost readus în prim-plan o dată cu comemorarea a 30 de ani de la moartea sa. Există martori care ar băga mâna în foc că „regele“ trăieşte în Argentina. Pe străzile din Buenos Aires au apărut anunţuri cu chipul legendarului solist, aşa cum ar arăta acesta la 72 de ani.

Tyra Banks – grăsuţa cu un corp de milioane

Cunoscutul fost topmodel Tyra Banks nu pare deloc interesată de criticile ce i se aduc din cauza kilogramelor în plus acumulate după ce a renunţat la cariera de manechin. Vedeta a mărturisit că se simte foarte bine mai plinuţă şi a criticat vehement presiunea la care erau supuse în trecut fetele pentru a fi slabe. În acelaşi timp, Tyra s-a declarat nedumerită de criticile ce i se aduc din cauza noii sale siluete. „Am făcut milioane cu corpul pe care îl am, aşa că nu înţeleg care este problema? Dacă aş fi avut probleme, aş fi ţinut diete“, a declarat vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU