14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec

Astrele vă ajută ca lucrurile să meargă normal luni şi marţi. De asemenea, cei din jurul dumneavoastră sunt dispuşi să vă ajute. Profitaţi! Miercuri, anumite lucruri – un proiect, o relaţie – pot fi mai puţin armonioase. Nu vă enervaţi, riscaţi să înrăutăţiţi situaţia şi mai mult; mai degrabă respiraţi adânc şi lăsaţi lucrurile să se aşeze puţin. Puteţi să găsiţi o cale mai bună joi, când aveţi energia necesară să rezolvaţi situaţia (sau să începeţi ceva nou!) până sâmbătă. Duminică, şarmul dumneavoastră este evident.

Taur

Dacă vă aşteptaţi la rutina dumneavoastră obişnuită de luni şi marţi, aceste speranţe pot fi spulberate de un eveniment mai vechi sau de schimbări radicale. Puteţi să vă adaptaţi? Miercuri, se pare că tot mai multă pace, dragoste şi înţelegere vă apar în cale. Folosiţi-vă de asta pentru a gândi în perspectivă! Fiţi un(o) cumpărător(oare) isteţ(eaţă) de joi până sâmbătă. Fie că este vorba de blugi, un serviciu nou, o relaţie sau orice altceva, aveţi la dispoziţie foarte multe opţiuni. Duminică este o zi încântătoare – şi poate include o mică idilă!

Gemeni

Folosiţi-vă mintea luni şi marţi. Sunteţi foarte abil(ă) şi fiecare domeniu al vieţii dumneavoastră veţi străluci. Miercuri, vă gândiţi la serviciu şi vă contemplaţi cariera. Care sunt realizările? Sunteţi acolo unde v-aţi dori să fiţi? Faceţi câteva explorări comunicative în această arie – şi, de asemenea, în ceea ce priveşte o relaţie – joi, vineri şi sâmbătă. Arătaţi că sunteţi gata să faceţi o schimbare şi răspunsul vă va surprinde. Duminică, un secret poate fi deconspirat.

 

Rac

La începutul săptămânii trebuie să sporiţi puţin atenţia pentru veniturile şi cheltuielile dumneavoastră. Încercaţi să vă limitaţi! De marţi până joi vă axaţi pe relaţiile dumneavoastră. Fiţi atent(ă): puteţi să pierdeţi teren în acest domeniu vineri şi sâmbătă. Gândiţi-vă să faceţi ceva pentru a preveni acest lucru. Duminică este o zi bună pentru a socializa. Puteţi ieşi la terasă cu prietenii sau îi invitaţi la dumneavoastră acasă, pentru o mică petrecere.

Leu

Nu puteţi controla totul, iar la începutul săptămânii trebuie să ştiţi când să lăsaţi o situaţie să se desfăşoare liber. Chiar dacă pare că totul este legat de dumneavoastră, mai sunt implicaţi şi alţi factori. Miercuri, reacţia cuiva poate fi înşelătoare: o veţi detalia sau o veţi lua ca atare? Viaţa pare mai puţin complicată de joi până sâmbătă. Spiritul dumneavoastră aventurier vă duce în multe locuri noi, iar gândirea dumneavoastră liberă poate naşte tot felul de idei. Bucuraţi-vă de acest sentiment! Şi, pentru totala satisfacţie, încercaţi să duceţi la bun sfârşit ceva până duminică.

Fecioară

Încercaţi să adoptaţi o atitudine detaşată la începutul săptămânii. Axaţi-vă mai mult pe fapte decât pe sentimente nebuloase. Miercuri lăsaţi-i pe cei din jur să acţioneze. Analizaţi-i din spatele scenei şi vă vor mulţumi mai târziu pentru sfaturile primite. Joi, vineri şi sâmbătă acordaţi foarte multă atenţie lucrurilor de pe lista dumneavoastră şi asta este foarte bine – doar aveţi grijă să nu vă solicitaţi prea tare. Duminică este o zi excelentă pentru a regândi lucrurile şi a le echilibra.

Balanţă

Toată lumea este dornică să vă vorbească la începutul săptămânii, iar viaţa dumneavoastră socială este pe cale să se îmbogăţească. Anumite conexiuni pe care le faceţi acum sunt cu adevărat minunate.
Miercuri, există momente în care trebuie să vorbiţi şi momente în care trebuie să staţi liniştit(ă) şi să ascultaţi. De joi până sămbătă, astrele vă trimit energie, care este binevenită pentru o schimbare, în privinţa unei relaţii sau în general. Duminică vrăjiţi pe cineva cu farmecele dumneavoastră.

Scorpion

Se pare că plănuiţi o schimbare radicală la începutul săptămânii, dar ce-ar fi să încercaţi o mică rearanjare mai întâi? Dacă, totuşi, faceţi o schimbare mare, fiţi pregătit(ă) să daţi explicaţii celor din jur. De marţi până joi, astrele vă creează un timp oportun pentru pasiuni – ce veţi face? Vineri şi în week-end, dragostea altruistă este favorizată. Compensaţi prin a vă ajuta prietenii, dar şi pe străini.

 

Săgetător

Sunteţi mai mult decât inteligent(ă) la începutul săptămânii, de vreme ce sunteţi capabil(ă) să învăţaţi noi concepte cu promptitudine – şi acumulaţi şi elemente interpersonale, de asemenea. Pot ieşi lucruri uimitoare dintr-o conexiune acum! Miercuri, energia dumneavoastră se află la un nivel scăzut, iar cei din jur vă consideră un(o) bun(ă) ascultător(oare). Viaţa este o adevărată plăcere de joi până sâmbătă, cu dragostea şi timpul liber de partea dumneavoastră. Fiţi moderat(ă) duminică şi pregătiţi-vă pentru o nouă săptămână.

Capricorn

Un plan sau o persoană merită o altă privire (sau poate o nouă şansă) la începutul săptămânii. Observaţi ceva care v-a scăpat până acum, fie că este un minus, fie un plus. Rezervaţi-vă puţin timp liber miercuri. De joi până sâmbătă sunteţi un pic îngrijorat(ă). Nu vă frământaţi prea mult – găsiţi o cale să rezolvaţi ceea ce vă apasă şi mergeţi mai departe. Până duminică vă veţi simţi mai bine.

 

Vărsător

Săptămâna începe cu un mare bum privind tot felul de expansiuni şi evoluţii. În zile ca acestea, chiar puteţi să transformaţi lumea – şi să-i ajutaţi pe cei din jur să facă la fel! Miercuri, verificaţi-vă cardul, minutele de pe telefon sau orice altceva care implică chestiunile financiare. Sunteţi în formă bună începând de joi şi în week-end, când vedeţi noi parteneri şi noi feţe în lumea dumneavoastră. Totul reflectă frumuseţe. Străluciţi.

Peşti

Faceţi o plimbare de dimineaţă, faceţi o listă şi fiţi mai organizat(ă) luni – altfel, nenumăratele dumneavoastră gânduri vă pot dezorienta. De marţi până joi, sunteţi foarte bine pus(ă) la punct. Atât imaginaţia, cât şi energia dumneavoastră sunt la un nivel maxim, iar cei din jurul dumneavoastră sunt bucuroşi că vă au în preajmă. Vineri sau sâmbătă finalizaţi un proiect sau retuşaţi ultimele amănunte ale unui plan, dar dacă iniţiaţi ceva nou, aveţi grijă să analizaţi din toate unghiurile. Duminica arată minunat, mai ales în ceea ce priveşte viaţa sentimentală!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS